IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mart 2018, 18:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sunucu Murat Başoğlu Davasında Beraat Kararı Çıktı




"Hayasızca davranışta bulunmak" suçundan haklarında soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı, beraat etti.

Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında açılan "hayasızca davranışta bulunmak" davasının duruşması bugün Bodrum'da görüldü. Başoğlu ve Kabadayı'nın avukatlarının katıldığı davada beraat kararı çıktı. Burcu Başoğlu Kabadayı ve Selçuk Kabadayı'nın boşanma davasında ise, Selçuk Kabadayı'ya 6 ay uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.

1 YILA KADAR HAPİS İSTENİYORDU

Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında açılan "hayasızca davranışta bulunmak" davasının ikincisi bugün Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü. Bir yıla kadar hapis cezası talebiyle açılan kamu davasında beraat kararı çıktı.

DAVADA GİZLİLİK KARARI VAR

Davaya katılan Murat Başoğlu'nun avukatı Fatih Volkan mahkeme çıkışında dava ile ilgili gizlilik kararı olduğunu ama davadan Murat Başoğlu'nun beraat ettiğini söyledi.

"BU DOSYA ŞİMDİLİK BİZİM İÇİN KAPANDI"

Burcu Başoğlu Kabadayı'nın avukatı Bihter Tezcan ise mahkeme çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Beraat kararı aldık. Hakim bey dosyamıza beraat kararı verdi. Bu dosya şimdilik bizim için kapandı" ifadelerini kullandı.

BURCU BAŞOĞLU'NUN EŞİNE 6 AY UZAKLAŞTIRMA

Avukat Tezcan, Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi ile boşanma davasının devam ettiğini söyleyerek, "Biliyorsunuz boşanma davası halen devam ediyor. Boşanma davasındaki gizlilik kararı da halen devam ediyor. Burcu hanım Selçuk beye, eşine de dava açtı. Kendisi de maddi manevi tazminat talepli boşanma davası açtı. O davada gizlilik de devam ediyor. Selçuk bey hakkında 6 ay boyunca uzaklaştırma kararı verildi. Selçuk bey ret talebinde bulundu ama hakim bey uygun görmedi. O karar da kesinleşti biz bundan sonra boşanma davası dosyamıza odaklanacağız" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beraat, burcu başoğlu, murat başoğlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Murat Başoğlu Kimdir? daiSy Mankenler 0 27 Mart 2017 19:36
Erdoğan'a hakaret davasında beraat Cappy Haber Arşivi 0 12 Şubat 2015 18:03