IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2020, 10:58   #1
Çevrimdışı
Che
~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burhan Kuzu, koronavirüsten hayatını kaybetti




Prof. Dr. Burhan Kuzu, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Oğlu Süleyman Kuzu, "Babam yaklaşık iki haftadır İstanbul'da özel bir hastanede koronavirüs tedavisi görüyordu. Bu sabah kaybettik. Son dönemde sürekli toplantılar yapıyordu. Ne zaman nasıl bulaştığını bilmiyoruz. Bugün Fatih Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra defnedeceğiz" dedi.

SAĞLIK BAKANI: 17 EKİM'DEN BERİ TEDAVİ GÖRÜYORDU

Kuzu'nun vefatı üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı yayınladı. Bakan Koca, "Saygın siyasetçimiz, hukukçu ağabeyimiz Prof. Burhan Kuzu'yu, 17 Ekimden beri tedavi gördüğü COVID-19 sebebiyle kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Salgın, bizi yakınlarımızdan, yeri doldurulamaz insanlardan ayırmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SİYASİLERDEN TAZİYE MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Burhan Kuzu için taziye mesajı yayınladı. "AK Parti eski Milletvekili Burhan Kuzu'ya Allah'tan rahmet; yakınları ve sevenlerine başsağlığı dilerim" ifadelerini kullanan İmamoğlu da bir süredir koronavirüs tedavisi görüyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından yayınladığı mesajında, "Bir süredir Covid tedavisi gören Burhan Kuzu hocayı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise mesajında, "Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden eski AK Parti milletvekili Burhan Kuzu'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti eski Milletvekili Burhan Kuzu için başsağlığı mesajı yayımladı. Oktay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "TBMM Anayasa Komisyonu eski Başkanı, kıymetli hocamız Prof. Dr. Burhan Kuzu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Değerli büyüğümüze Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüz. Çok değerli Burhan Kuzu hocamızı kaybettik. Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun" dedi.AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da yaptığı paylaşımda, "Değerli yol ve dava arkadaşımız, akademik ve siyasi şahsiyeti ile seçkin bir yeri olan Burhan Kuzu hocamızı kaybetmenin derin hüznü içerisindeyiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.AK Parti İzmir milletvekili ve eski başbakan Binali Yıldırım, "AK Parti'mizin kurucularından, Burhan Kuzu Hocamız COVID-19 sebebiyle vefat etti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun" açıklamasını paylaştı.

Kaynak: sondakika

__________________
char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); }
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Kasım 2020, 11:02   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burhan Kuzu, koronavirüsten hayatını kaybetti




Allah rahmet eylesin

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
ak parti millet vekili, burhan kuzu, covid19


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meksika'da son 24 saatte 432 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti CORDON BLEU Sağlık Haberleri 0 02 Ekim 2020 08:28
Meksika'da son 24 saatte 601 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti CORDON BLEU Sağlık Haberleri 0 24 Eylül 2020 09:35
Meksika'da son 24 saatte 204 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti CORDON BLEU Sağlık Haberleri 1 22 Eylül 2020 10:08
Meksika'da son 24 saatte 235 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti CORDON BLEU Sağlık Haberleri 1 21 Eylül 2020 23:56
Meksika'da son 24 saatte 611 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti CORDON BLEU Sağlık Haberleri 0 11 Eylül 2020 10:33