IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2020, 15:59   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir kez daha yıkıldılar! Cenazeler karıştığı için dün Sakarya'da defnedilen kadın, bugün Tekirdağ'da toprağa verildi




Tekirdağ’da bir hastanede, koronavirüsten ölen kadın ile kalp krizinden ölen kadının cenazeleri karıştı. Yaşanan karışıklık aileleri bir kez daha yıkarken, Sakarya’da defnedilen kadının cenazesi çıkarılarak Tekirdağ’a getirilip yeniden defnedildi. Aynı acıyla bir kez yıkıldıklarını belirten aile yakınları, yaşanan bu olayın peşini bırakmayacaklarını söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tekirdağ’da bir hastanede, koronavirüsten ölen kadın ile kalp krizinden ölen kadının cenazeleri karıştı. Yaşanan karışıklık aileleri bir kez daha yıkarken, Sakarya’da defnedilen kadının cenazesi çıkarılarak Tekirdağ’a getirilip yeniden defnedildi. Aynı acıyla bir kez yıkıldıklarını belirten aile yakınları, yaşanan bu olayın peşini bırakmayacaklarını söyledi.

"İKİ KERE TOPRAĞA VERMEK ZORUNDA KALDIK"
Yanlışlıkla Sakarya’da defnedilen Fatma Avlaç’ın yakınlarından Volkan Sezen, “Yanlışlıklardan dolayı mağduriyetimiz kelimelerle anlatılmaz. Biz meftamızı iki kere toprağa vermek zorunda kaldık. Böyle bir şey olamaz. Bizim hastamız gece 2 buçuk sularında öldü. Kalp krizinden ölüyor, normal bir hasta. Bizim aldığımız ise koronavirüs tedavisi görüyor. Koronavirüs tedavisi gören hasta sabaha karşı ölüyor. Koronavirüs tedavisi gören bir hasta ile gece ölen bir hasta nasıl karışıyor. Cenazenin ikisinde de zaten ne bir etiket, ne bir bileklik, ne bir isim, ne bir cisim yok. Tamam bu alın. Bize de aynı şekilde ben dün koronavirüslü bir cenaze taşıdım mesela. Böyle pandemi ortamında böyle bir karışıklık nasıl olur. Şimdi biz burada bakmasaydık biz şu an başka birisini gömmüştük, dua ediyorduk. Onlar da aynı şekilde orada. Savcılık yoluyla, mahkeme yoluyla ne gerekiyorsa bu işin peşini bırakmayacağız. Karşı tarafta mahvolmuş insanlar. Belki bizim gibi kimbilir ne kadar cenaze karıştı orada” dedi.

"REZİLLİK, SKANDAL"
Fatma Avlaç’ın yakını Ali Avlaç ise, “Bizim cenazemiz Sakarya’ya gidiyor. Rezillik, skandal. Şöyle bir şey var. Bu hasta koronavirüslü bir hasta. Hastaneye gidiyoruz cenazeyi alıyoruz, Fatma Patan çıkıyor. Cenazemiz nerde diyoruz. Başka cenaze yok diyorlar. Bu cenaze yürüyerek mi çıktı. Başka cenaze var mı yok mu bilmiyorlar. Böyle rezillik olur mu” diye konuştu.

"BİZİM ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"
Yanlışlıkla Sakarya’da defnedilen kadının yakını Erkan Kutlu da, “Acaba Fatma Avlaç yerine Fatma Patan’a mı haber verdiler. Fatma Patan’ın yakınları ile ben birebir görüştüm. Lütfen herkes elini vicdanına koysun. Bizim acımız çok büyük. Karşı tarafın da acısı çok büyük. Ben onlarla da birebir görüştüm, inanın onlar da darmaduman, biz de darmadumanız” şeklinde konuştu.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cenaze, son dakika haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kocası tarafından öldürülen kadın toprağa verildi Risque Haber Arşivi 0 18 Şubat 2020 10:12
2 aylık bebeğinin yanında bıçaklanarak öldürülen kadın toprağa verildi Risque Haber Arşivi 3 01 Ocak 2020 13:52
Kocasının kazma sapıyla döverek öldürdüğü kadın toprağa verildi Risque Haber Arşivi 0 15 Aralık 2019 10:36
Eşi tarafından öldürülen kadın, tabutu ile toprağa verildi. Düş Haber Arşivi 0 21 Şubat 2015 00:39
Karşılıksız aşk kurbanı kadın toprağa verildi PassioN Haber Arşivi 0 22 Şubat 2012 21:28