![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Çerkez Mantısı MALZEMELER 3 su bardağı un 1su bardağı su tuz 1 kaşık sıvı yağ iç malzemesi: 2 adet haşlanmış patates maydanoz kişniş tuz yeşil soğan karabiber HAZIRLANIŞI Soğanı kavurun haşlanmış patatesleri de içine atın onları da kavurun tuzu karabiberi kişnişi maydanozu içine atın ve püre haline getirin. Hamuru yoğurun ve un ile ince olarak açın. Çay bardağı ile yuvarlak kesin ve karışımdan içine koyun ve ikiye kapatın isterseniz diğer mantılar gibi suda haşlayın isterseniz yağda kızartın ve üzerine sarmısaklı yoğurdu dökün salçalı sosuda ekleyin maydanoz ile süsleyip sıcak servis yapın. | |
| ![]() |
Etiketler |
cerkez |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çerkez Atasözleri | PySSyCaT | Atasözleri ve Deyimler | 1 | 20 Aralık 2020 05:26 |
Çerkez Tarihi | ÖzLem | Doğu Anadolu Bölgesi | 0 | 30 Temmuz 2019 20:48 |
Çerkez Tavuklu Kek | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Eylül 2009 05:07 |
Çerkez Barbunyası | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 18:41 |