16 Haziran 2012, 13:37 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Gyrabeh Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bir Lübnan klasiği; Gyrabeh ... Malzemeler 200 gr tereyağı 200 gr pudra şeker 200 gr un 100 gr irmik 35 gr toz fıstık 1 çay kaşığı gül suyu 1 yemek kaşığı portakal suyu Yarım su bardağı soyulmuş Antep fıstığı Hazırlanışı Tereyağını eritip ılınmaya bırakın. Şekeri ekleyip iyice çırpın. Gül suyu, portakal suyu, irmik, un ve toz fıstığı ekleyip yoğurun. Hamuru 15 dakika dinlendirin. Hamurdan küçük parçalar kopartıp elinizde yuvarlayın ve yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı dizin. üzerlerine birer fıstık yerleştirip 180 dereceye ayarlanmış fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından çıkartıp soğumaya bırakın. Servis yapın. | |
|
Etiketler |
gyrabeh, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dinin Tarifi | MasteR06 | Genel İslami Konular | 0 | 20 Aralık 2010 21:14 |
Ponçik Tarifi | Dilara | Hamur İşleri | 0 | 23 Nisan 2010 13:15 |
Acılı Sos tarifi | YapraK | Soslar | 0 | 27 Aralık 2009 07:02 |
Manhattan Tarifi | YapraK | İçkiler İçecekler | 0 | 26 Aralık 2009 06:05 |
Kro kız tarifi | Süslü | Komedi ve Mizah | 2 | 22 Şubat 2009 16:12 |