IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 03 Ağustos 2013, 20:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Domates Soslu Ravioli





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
2 su bardağı un
2 yumurta
2 kahve fincan su
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz

İç malzemesi
250 gr lor peyniri
Maydanoz
Domates sos
Yarım çorba kaşığı zeytinyağı
2 domates

Yapılışı
Unu hamur yoğurma kabına alın. Zeytinyağı, yumurtaları, tuz ve suyu ilave edip yoğurun. Hamurun üzerini nemli bezle örtüp 20 dakika dinlendirin. İç malzemeyi hazırlamak için;Maydanozu ince kıyıp lor peynir ile karıştırın. Domates sosunu için; domatesleri soyup küp küp doğrayın. Tavaya zeytinyağını ekleyip ısıtın. Domatesleri ekleyip domatesler hafif koyulaşıncaya kadar pişirin. Hamurun üzerine çok az un serperek oklava ile açın. Yuvarlak kurabiye kalıbı ile 4 santim çapında daireler kesin. Hamurların yarısının ortasına lor peynirli karışımı paylaştırın. Diğer hamurları üzerlerine kapatıp kenarlarını bastırın. Büyük bir tencerede tuzlu su kaynatın. Hazırladığınız raviolileri tuzlu suda haşlayın. Kevgirle servis tabağına alın. Domates sosu eşliğinde sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun
.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
domates, ravioli, soslu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Domates Soslu Brokoli YapraK Sebze Yemekleri 0 15 Şubat 2010 22:50
Domates Soslu Et Sarması YapraK Et Yemekleri 0 02 Şubat 2010 03:49