IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2011, 14:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Etihad ve Panasonic'ten dev anlaşma





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ETIHAD'DAN 1 MİLYAR DOLARLIK İMZA!

Etihad Havayolları, uzun mesafeli rotalarda hizmet veren geniş gövdeli uçak filosunda yer alacak olan ve geniş bant internet ile canlı televizyon yayını servislerini de içerecek kabin içi eğlence sistemleri için Panasonic’i seçti...

Bu doğrultuda, Etihad Havayolları CEO’su James Hogan ve Panasonic Avionics CEO’su Paul Margis, kabin içi eğlence ve iletişim servisleri ile mobil telefon hizmetlerini içeren 10 yıllık bir münhasır anlaşma için niyet mektubu imzaladı.


Ayrıntıları netleştirilmekte olan anlaşmanın toplam değeri 1 milyar ABD Doları’nı aşıyor ve tam kapsamlı bir bakım sözleşmesini de içeriyor. Halihazırda Etihad Havayolları’nın 16 uçağında Panasonic eX2 sistemi bulunuyor ve anlaşma doğrultusunda şirketin 100 uçağının daha Panasonic’in eX2 ve eX3 kabin içi eğlence sistemleriyle donatılması amaçlanıyor. eX2 sistemlerinin Etihad Havayolları’nın yeni Airbus A380, Boeing 787 ve Boeing 777-300ER filosunda; eX3 sistemlerin ise yeni Airbus A350 uçaklarda kullanılması planlanıyor.

Anlaşma ayrıca Etihad Havayolları’nın tüm filosunun, Panasonic’in geniş bant internet bağlantısı, mobil telefon servisi ve canlı televizyon yayını içeriği sağlayan Küresel İletişim Süiti ile donatılmasını da içeriyor.

Etihad Havayolları CEO’su James Hogan anlaşmayla ilgili şunları söyledi: "Özellikle uzun mesafeli uçuşlarda konuklarımıza en heyecan verici ve dinamik kabin içi eğlence sistemini sunmak istiyoruz. Önümüzdeki seçenekleri teknik ve ticari açıdan kapsamlı şekilde değerlendirdik. Panasonic’le işbirliğimiz, Etihad Havayolları’nın bu önemli konudaki mevcut lider konumunu korumasına katkı sağlayacak."

Panasonic Avionics CEO’su Paul Margis ise şunları belirtiyor: “Dünyanın öncü havayolu şirketlerinden birinin filosunu, özellikle de Boeing 787 ve A380 gibi uçaklarını kabin içi eğlence sistemlerimizle donatacağımız için gururluyuz. Panasonic için çok önemli ve değerli bir müşteri olan Etihad Havayolları’nın konuklarına eşsiz bir eğlence deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz."

UlasimOnline

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anlaşma, dev, etihad, panasonicten, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Etihad ve Air New Zealand'dan anlaşma Chelt Havacılık Haberleri 0 14 Şubat 2011 13:27
Etihad uçağı Kraliyet jetleri eşliğinde indi Chelt Havacılık Haberleri 0 27 Ocak 2011 13:51
Panasonic İddialı Heidi Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Haziran 2008 10:43