IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ocak 2012, 17:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
THY, TAV ve Türk Kızılayı’ndan Kan Bağışında Güç Birliği




Türk Hava Yolları ve TAV Havalimanları Holding, Türk Kızılayı’nın yürüttüğü “gönüllü, düzenli ve güvenli” kan bağışı programına destek vermek için güçlerini birleştirdi. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen kan kampanyasında THY Genel Müdürü Temel Kotil ve TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü kan verdi. Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, kan bağışına desteklerinden dolayı THY ve TAV’a teşekkür etti.
THY Personelinden 6 Bin Ünite Kan
Türk Hava Yolları’nın (THY) Türk Kızılayı ile başlattığı kan kampanyasında geçen yıl 6 bin ünite kan toplandı. Kampanyanın üçüncü ayağı dün THY, TAV Havalimanları Holding ve Türk Kızılayı işbirliğiyle İstanbul Atatürk Havalimanı’nda start aldı. Türk Hava Yolları, 18 bin çalışanı ve personel yakınları ile TAV Havalimanları da 21 bin personeliyle Türk Kızılayı’nın yürüttüğü ‘gönüllü, düzenli ve güvenli’ kan bağışı programına destek vermek için güçlerini birleştirdi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“Kan Bağışı Bir İnsana
Verilebilecek En Güzel Hediye”

Kampanya boyunca İç Hatlar ve Dış Hatlar’a kurulan stantlarda havalimanında çalışan THY ile TAV personeli ve yolcu yakınlarından kan alınacak. Atatürk İç Hatlar Terminali’ndeki törene THY Genel Müdürü Temel Kotil, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü ile Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar katıldı.
Bugüne kadar kampanyaya kan bağışında bulunarak destek veren THY Genel Müdürü Temel Kotil, bir kişinin verebileceği en güzel hediyenin kan ve organ bağışı olduğunu belirterek, düzenli olarak kan bağışında bulunan biri olarak kendisini fiziksel ve ruhsal açıdan çok iyi hissettiğini söyledi. THY ve TAV personelinin yanı sıra havalimanı yolcularını da kan bağışında bulunmaya davet ettiklerini belirten Temel Kotil “Kan, bizim gönlümüzden, kalbimizden geliyor. Yapılacak en güzel hediye’’ dedi.
TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü de, böylesi kutsal bir göreve ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, 18 bin çalışanı ile THY ve 21 bin çalışanı ile TAV’ın daha fazla kan toplanması için güç birliği yapacağını kaydetti.
“THY afet bölgesine hava köprüsü kurdu”
Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, kanın yapayı olmayan, dışarıdan alınamayan ve para ile temin edilemeyen hayati bir sıvı olduğunu belirterek, ‘‘Kan bağışlamak üstelik bağışladığınız insanı bilmediğiniz için çok kutsal bir olay. Allah rızası için yapılabilecek bir şey. Dolayısıyla biz inanıyoruz ki kan bağışını yapanlar Allah’ın rızasını da kazanmış oluyorlar’’ dedi.
Türkiye’nin yılda 1 milyon 800 bin ünite kana ihtiyacı olduğunun altını çizen Genel Başkan Ahmet Lütfi Akar şunları söyledi: “Şu anda biz 1 milyon 300 bin ünite kan temin edebiliyoruz. İnşallah 2013 yılı itibarıyla biz Türkiye’nin ihtiyacı olan kanı toplayıp vatandaşımızın ihtiyacını karşılamış olacağız. Hastanelerin tümünde Türk Kızılayı’nın gönüllü ve güvenilir donörlerden topladığı kanlar kullanılmış olacak.”
THY’nin gerek kan gerekse afetlerde insani yardım malzemesi nakli konusunda Türk Kızılayı’na sponsorluk yaptığını hatırlatan Ahmet Lütfi Akar, “Van depreminin hemen ardından insani yardım malzemeleri ve çadırlarımızın afet bölgesine naklinde adeta hava köprüsü kuran THY’ye kamuoyunun huzurunda ayrıca teşekkür ediyorum”
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
dedi.
Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar THY ile ‘‘İyiliğe Kanat Açıyoruz’’ parolasıyla başlattıkları kan bağışı kampanyasının birinci ve ikinci aşamalarında 6 bin ünite kan bağışının toplandığını sözlerine ekledi.
Törenin ardından THY Genel Müdürü Temel Kotil ve TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, kan bağışında bulundu. Kan bağışı kampanyası çerçevesinde, 2’si dış hatlar biri de iç hatlarda olmak üzere 3 noktada kan bağışı noktası oluşturuldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bağışında, birliği, güç, kan, kızılayı’ndan, tav, thy, türk, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türk Kızılayı Sır Genel Paylaşım 0 25 Mayıs 2011 00:12
Türk Birliği, Afganistan’ı kalkındırıyor MoSFeT Haber Arşivi 0 03 Temmuz 2010 12:06
Türk Kızılayı kurban bedelini açıkladı Feronia Haber Arşivi 0 15 Ekim 2009 16:56
''Türk Birliği" kuruluyor. Lee Haber Arşivi 3 17 Şubat 2008 13:53