IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 22:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Papaz Büyüsü




Papaz büyüsü hakkında bilinen en büyük yanlışların başında papaz büyülerini sadece papazların yaptığı yanılgısıdır.Oysa papaz büyüsü adını papazlardan dolayı almaz. Bu büyülerin yapılış amaçları çok farklı olabilmektedir.Bir insana zarar vermek içinde papaz büyüsü yaptırılabildiği gibi bir insanı bağlamak için onun sevgisini kazanmak içinde yaptırılır.
Papaz büyüsü; yapılan kişi yada kişileri, kendine kayıtsız şartsız bağlamak, özgür iradesinden yoksun bırakmak,istenilen duruma boyun eğmesini sağlamak amacıyla yaptırılır. Yapılması da bozulması da zor bir kara büyü çeşididir. Çok zaman duyup görüyorum ki bu konuda da yeterliliğe sahip olmayan medyum ve hocalardan edindiğiniz duyumlarla kiliselere kadar gidip oradaki din görevlilerinden yardım istiyorsunuz.
İsminin Papaz büyüsü oluşu çoğu medyumun bu yanlışa düşmesine neden olmaktadır. Bu aynı zamanda onların yalan yanlış bilgilerle sizi nasıl oyaladıklarını da göstermektedir.
Yapılışı hakkında ve Papaz büyüsünü bozmak adına tek bir doğru yazı yok internette. Papaz büyüsü hakkında okuduklarınıza inanıp, baştan sona saçmalık olan bu uygulamaları kesinlikle yerine getirmeyiniz. Bütün büyülerde olduğu gibi özellikle kara büyülerin yapılması da, bozulması da çok zordur. Bu tür bilgilerin el altında olmaması işte bu yüzden gereklidir. Şimdi görüyoruz önüne gelen medyum yada hoca olduğunu iddia ediyor. Eğer bunları gerçekten bilip uygulayabilselerdi durum nasıl kontrolsüz bir hal alırdı siz düşünün.
Bu nedenle bildiklerimi burada açıkça yazamam. Ben merhum hocamdan böyle öğrendim. Tehlike arz eden bu tür bilgiler ortada dolaşmamalı. Özellikle kendini bilmez bu kadar medyum olduğunu iddia eden kişilikler varken.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
büyüsü, papaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Papaz Ve Adam Afrodit Fıkra 2 08 Eylül 2011 22:42
Papaz ve Hz.Ali (r.a.) PopSy İslamiyet 1 06 Haziran 2011 10:09
Papaz ve Vali Lady Fıkra 4 16 Nisan 2010 17:06
Papaz Collettivo Fıkra 0 10 Ağustos 2008 14:54