IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By 500T

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mart 2015, 17:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bal Porsuğu




ormanlarin marabasiz agasidir. bununla birlikte kendisine honey badger, bal porsugu gibi ismilerin uygun gorulmesi, boylesine delikanli bir dogma buyume fikirtepe cocuguna atilan en buyuk madiktir. ne o öyle "hay hani! ay em hoom!","baldizsin baldan tatlisin balim", vb. der gibi.

evrensel dil belleyip hurmet ettigimiz, yigidodur diyip elini optugumuz ingilizce'ye de, canimiz cigerimiz guzel turkcemize de yakismadi bu kivraklik.daha yakından tanıtayım size bu yiğidi.

ingilizce ismi honey badger olan build for the kill'de ilk 10 da olması kacınızmaz hayvanlardan biri. porsuk görünümlü bir ölüm makinası.cenesi sürekli hareket eden 24 saat buldugu herseyi yiyebilen müthis bir hayvandır kendisi.

adındanda anlasılacagı gibi bal meraklısıdır lakin sadece bal degil karsısına cıkacak herseyi yiyebilitesi vardır.
bal üreticilerinin de en buyuk dusmanlarından biridir.yaban arılarının kovanına cok rahatlıkla dalıp balı yer sonra da onu her tarafından yüzlerce defa sokan arıların zehiriyle bayılır lakin uzun sürmez bu baygınlık ve bi süre sonra ayılır akrep gibi cok daha zehirli hayvanlarıda ögütebildigi midesi gibi bunyesinin de saglamlıgı tartısılmaz.

engerek yılanıyla olan görüntüleriyle isteyene kahkahalar attırabilir.söyle ki;
yılana hiç dusunmeden direk saldırır ve kafasını ısırır kendini savunabilicegini uman yılan yarı yolda bunu sokar zehir vücuduna etki edene kadar oldurdugu yılanı yemege baslar.bi süre sonra zehirin etkisiyle (ki fili rahatlıkla öldürebilecek bir dozdur bu) her yanı siser ve bayılır öldü sanmayın sakin 2-3 saat sonra uyandıgında yaptıgı ilk sey kaldıgı yerden yılanı yemege devam etmektir.
aslan sürüsünün bal porsugu durmayan cenesiyle yaklastıgı icin yer degistirdigine sahit olmustum.ormanın kralı aslanlara bile "-aman geldi manyak bulasmayalım hiç abi deli bu" dedirtmis demek ki.

cok yaslı bir bal porsugunun leoparla nerdeyse 2 saat süren kavgasının konusunu hiç acmıyorum.

bir kender kadar korkusuz ve nerdeyse tum hayvanlardan daha saglam bir bünyeye sahip olması kendisini ölüm makinası haline getirmistir.zebra fil aslan gibi kendinde 15 kat buyuk, yılan akrep arı gibi zehirli hayvanlara saldırması bunun kanıtıdır.
Sonuç olarak ;
yani kıyamet kopacak olsa, bu hayvan en son ölür, ölmeden önce de normal bi şey yapıyomuş gibi, haneye tecavüz etmek suretiyle evimize girer, yemeklerden yer, ölümüzüde öper, arkasına istifini bozmadan dolabı açıp iki bira çakar diye tahmin ediyorum.
hayatta ki düsturu " 40 bakireye tapmaya bal yanaktan tatmaya geldim " olan bela mı bela bişi işte.
Sevin,sevdirin.diyebilirsiniz ki 500T neye benziyo la bu.açın bakın derim o zaman.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bal, porsuğu, psikopat, reyiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık