IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2018, 23:07   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kedi evi nasıl yapılır?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sadece kartondan bir kutuya, biraz eski bez parçalarına ve banta ihtiyacımız var. Hemen hemen her yerde kolaylıkla ulaşabileceğimiz bu malzemelerle sevimli dostlarımızı soğuk kış günlerinde koruyabilecek ve ısınmalarını sağlayacak bir kedi evi yapabiliriz.
Öncelikli olarak karton kutumuzu açık yerlerinden büyük bir bant yardımıyla birleştiriyoruz. Karton kutunun kapak kısmını da kedi evimizin alanına dâhil etmiş oluyoruz böylece. Evimizde olan kullanmadığımız, eskimiş ya da bir köşede unutulmuş giysi, havlu battaniye tarzı birkaç parçayı alıyoruz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Öncelikle alt zeminin tamamını kaplayacak büyüklükte bir parça buluyoruz. Bu parçanın battaniye ya da havlu tarzı yumuşak ve sıcak tutabilecek bir malzeme olması kedi evimizin ısısını yükselteceği için öncelikle tercih etmemiz gereken malzemedir.
Sıcak tutabilecek bu malzemeyle kedi evimizin tamamını kaplıyoruz. Hatta malzemenin kaymaması için bant yardımıyla arka kısmından kedi evimizin içine de sabitleyebiliriz. Bu işlemden sonra işimiz son derece kolaylaşıyor. Artık geriye işin eğlenceli olan kısmı kaldı. Şimdi de kedi evimizi biraz renklendirme kısmı. Evdeki eski giysilerimizi yastık ve battaniye olarak içinde yumuşak bir şekilde uyuyabilmeleri için yerleştiriyoruz. Alanımız daraldı diye sakın korkmayın çünkü kediler doğaları gereği dar alanda yaşamaktan ve uyumaktan çok hoşlanırlar. Bunun nedeni ise bu şekilde kendilerini güvende hissederler. Dar alanda daha huzurlu bir biçimde zaman geçirebilirler.
Evet, kedi evimizi tamamladık. Dilerseniz kartondan gerçekleştirmiş olduğumuz kedi evimizin üzerine içinde yaşayacak olan sakinlerinin isimlerini yazabilirsiniz. Üzerine keçeden süsler yapabilirsiniz. Eğer ki içerisinin daha sıcak ve konforlu olmasını istiyorsanız da yapmanız gereken tek şey ısıyı muhafaza etme ve soğuğu geçirmeme özelliği olan, marangoz veya yapı market tarzı yerlerde kolaylıkla bulabileceğiniz ısıyı muhafaza eden köpük şeklindeki kaplama malzemeden alabilirsiniz. Kedi evimizin içine yerleştiğiniz battaniye veya havlunun altına yerleştireceğiniz bu köpükten üretilen kaplama malzeme kedi evinizin tahmin edebileceğinizden daha sıcak olmasını sağlayacaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sokakta yaşayan dostlarımız için bir şeyler yapma zamanı. Onların üşümesine izin vermeyelim. Herkes kendi etrafında bu etkinliği başlatsa kedi ve köpek evleri sokakları şenlendirse sevimli dostlarımız hiç üşümez ve beraberce daha sağlıklı ve mutlu yaşama olanağımız olur.

__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ev, kedi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kedi nasıl sevilmelidir? - Kediye nasıl masaj yapılır? SimHa Evcil Kediler 0 26 Ağustos 2015 17:14
Kuyruklu eyeliner ile kedi gözü nasıl yapılır? Lcia Makyajın Püf Noktaları 0 16 Mart 2015 19:00
Kedi Nasıl Bir Hayvandır, Fiziksel Özellikleri, Nasıl Beslenir, Nasıl Çoğalır Violent Evcil Kediler 0 25 Ocak 2014 20:17
Kedi gözü makyajı nasıl yapılır? AngeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 30 Ekim 2013 13:07
Kedi Gözü Makyajı Nasıl Yapılır AnqeL Makyajın Püf Noktaları 0 15 Mart 2012 17:07