IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

132Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2020, 00:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Helper röportaj Kursad




KartaL ; Merhaba Kürşad IRCForumlari.Net adına röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum.

KartaL ; nasılsınız?


Kursad ; Merhaba KartaL , IRCForumlari.NET 2. Bahar röportajımı tekrar teklif ettiği için ben teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gündem malum biraz boğulduk artık Karantina halindeyiz , çok şükür herşey stabil ve güzel.

Kursad ; sen nasılsın?

KartaL ; Bende iyiyim teşekkür ederim.
KartaL ; Sizi tanıyabilirmiyiz, kendinizden bahsedermisiniz?


Kursad ; Muhammed Kürşad , Antalya'da İkamet ediyorum aslen Ankaralıyım. Özel bi turizm otelcilik şirketinde Mutfaktan sorumlu yönetici olarak görev alıyorum. EK bir kaç gelir elde etmek amaçlı uğraşlarım var. Standart ve normal bi yaşantıya sahip vatandaşım diyebilirim.

KartaL ; Maşallah çok iyi rabbim bol kazançlar versin.
KartaL ; Peki Kürşad IRC ile nasıl tanıştın biraz bahseder misin.


Kursad ; Ben IRC ile Ankara'da yaşarken tanıştım KartaL , Ankara'da İnternet Cafe işletmecisiydi abim ve kuzenim tabi yaş haddinden kaynaklı biz Cafede beleş oyuncuyduk
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
abim Aktif IRC kullanıcısıydı o dönemde çok meşhur ve revaşta bi sosyal platformdu Internet Relay Chat bizde yanlarında nedir ne değildir diye karnımız kalkmadan bağırsağımızın kalktığı dönemler birde kendimizde HATUN tavlama muhabbetiyle bi anda IRC'ye girmiş bulunduk aktif abilerimizde işin içinde olunca çokta bi adaptasyon sorunu yaşamadık oradan beri en minimalize ucuz hobim oldu IRC kısacası.

KartaL ; Yani bizim gibi 😂
KartaL ; İlk girdiğiniz sunucunun adını hatırlayabiliyor musun Kürşad.


Kursad ; Hatırlıyorum tabikide KartaL ben dalNET'e ara ara giriş yapıyorum fakat mIRC direk girişi orası olduğu için fakat İLK kendimizi ve yerimizi bile bile girdiğim sunucu ZurnaNET.
Bir çok el değiştirmesine rağmen IRC hayatına devam etmesi benim için manidardır.

KartaL ; Peki gecelim yavaş yavaş ilgi alanımıza
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

KartaL ; Kürşad HELP ile tanışman nasıl oldu?


Kursad ; Ağa nasıl oldu aslında mevzu biraz tirajikomik SohbetNET'i açan ekiptendir abim dalNET'ten geçtiler O dönem ZaiL ile beraber yürüyorlardı bilader karşılıksız yardım gönüllüsü hep söylerim IRC eskiye dönerse bir gün Lisedeki o arka sıradaki havalı abilerdir Helperler , maden giriyorsun millete sövme insanlar burada şöyle bak böyle teomanlar konser tarihi veriyor Cem yılmaz falan giriyor çıkıyor ee izlerkende sürekli bi Help kanallarını görüyoruz dedi öğren IRC txt. dosyasını baştan aşşağı bu işin en kral hareketidir Help.
Okula giderken yazıcıdan Kanallar servisi(CS) Rumuzlar servisi(NS) komutları çıkartıyoruz gidiyoruz izliyorum eğitimler alıyoruz sohbet etmek açıkçası hiçte sarmadı beni bilen bilir bi 13 15 sene hiç global kanallara girmedim sürekli onu araştır şu eğitim bu falan derken Helper olduk
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KartaL ; Kürşad, yıl kaç tam olarak geçmişe gidelim.

Kursad ; 2000'in ortası 2001'e doğru bu dediğim aralıklar 2002'de tam anlamıyla slash(/) koyup komut yazıyoruz diyebilirim. Nick çok geriden gelsede insanların kafasında 94 95 model gelsede Helper olup işin ciddiyetiyle yapıp ee birazda hevesli olup yükselince insanlar çok daha geçmişi düşünüyordu ama 2001 2002'den bahsediyorum.

KartaL ; Burdan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],e de selam olsun bayağısı eskisin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KartaL ; Peki Kürşad, Help senin için neyi ifade ediyor.


Kursad ; Kendisini ara ara IF'de görüyorum fakat tabi detaylı incelemiyorum Oysa selam olsun Mehmet abi beni hatırlamaz ama iyiliğini görmüşlüğümüz vardır.

Kursad ; KartaL #Help az önce aslında tabir ettim - Arka sıradaki O havalı gençler, rumuzum özdeşleşti aslında HELP Helper sıfatlarıyla çünkü ilk giriş amacımız HELP devamı help ee gittiğimiz her mekana kimse Kursad Sohbet kanalına founder olur SOP olur değil gelir bize Help'de yardımcı olur , destek atar , eğitim verir/alır dinler izler yönetir gibi oldu Çünkü ben karşılık beklemeden uğraş veriyorum IRC alemine diyorum ya EN ucuz hobimiz bir nevi bize yapıştı kaldı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birşeyler öğrenmek öğretmek en azından bir iş yapıyorsan bu her ne olursa olsun insanların keyfi zevki amacı farklı olsada benim biraz daha alt yapı tarafında insanlar rahatça sohbet etsin diye uğraş verdik yıllardır birşeyler öğretelim tutkusuna hobisine destek verelim gibi gibi.

KartaL ; güzel peki Kürşad,Günümüz’deki HELP ile geçmişteki HELP arasındaki fark nedir?

Kursad ; Aslında bu söyleşide ki en kolay ve bir nevi sitem edeceğim soru buydu , bekliyordum.
Biz bu aleme girerken hiç bi şekilde karşılık beklemedik gün geçtikçe ve zaman ilerledikçe insanlar IRC.txt'i öğrendikçe benimde olsun bende BEN duygusu kazandı ee böyle olunca HELP çok pasif kaldı birde dönemin sosyal platform araçları ve imkanları daha da canlandı , şimdi PORTAL mevzuları facebook startı verdi ardına geldi de geldi ee durum böyle olunca IRC aktif kullanıcısı 2005 bilemedin 2010'dan sonra dahada BEN demeye başladı 100 lirayı cebinde hisseden +hWq yanı sıra +AO eklemek istedi durumda böyle olunca Help departmanları mevzunun dışında kaldı.
Birde zordur HELP sürekli gelişme ister hemcinslerime Kadınsal isteklerini karşılayamaz karşıcinsin hemcinsim isteklerini derken HELP arada kaynadı ciddiyettir HELP birazda uğraşman gerekir ONLİNE olman gerekir sürekli sorular cevaplar araman gerekir.

KartaL ; Yani diyorsun ki parayı basan sunucuyu açtı sevgili yapan sevgilisi adına sunucu yaptı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kursad ; O zihniyet zaten peak games'de lütfen okey oynasın sesli sohbette Oda açsın IRC'den uzak dursun buradan rica ediyorum ARTIK SUNUCU AÇMAYIN lütfen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KartaL ; Aynen Kürşad katılıyorum sana.

KartaL ; Kürşad rumuzu bu zamana kadar hangi sunucularda hangi görevlerde bulundu?


Kursad ; Aslında bu konuda biraz tutarsız olabilirim tabi buda HELP yardım özelliğinden dolayıdır , her ihtiyacı olan dostumuzun yanında olduk unuttuklarım olmuştur İlla ki.

KartaL ; Yani diyorsun ki dostlarımız çağırdı bizde kırmadık seve seve gittik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kursad ; Sohbet , mİRCindir , mİRCTurk , Zurna , chatcomTR , chatgenTR , Soyle , GevezeNET , MuhabbetORG.
#Help ve türevi bütün yetkilerde bulunmuşluğum vardır.

Şimdi KartaL mevzu şöyle oluyor HELP ve türevi bi kullanıcıysan bi arkadaşımız bizim departmanımızda bize yardım ediyor ee bizde departman aldığında ona gidiyoruz , ara ara dostlarımızı ziyarete gidiyoruz Departmanı çok hoşumuza gidiyor ilgileniyoruz yükseliyoruz ister istemez IRC'de en adaletli daldır bence Help uğraşan yükselir sekmez bi özelliktir.

KartaL ; Peki Kürşad, Ben unutmadım unatamadığım dediğin arkadaşların kimlerdi Helper'lerden?

Kursad ; Bak şu soruda çok büyük bomba elinde patlıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
unuttuklarımdan şimdiden özür diliyorum fakat bide aslında konusu dokunmuşken bak iyi bi cümleyle sordun aslında soruyu şuna değinmek isterim buda IRC'de ciddi kullanıcıların yaptığı birşeydir.
herkes hiç olmasa bi 2 3 sene Helperlik yapar ardından biraz bilgiye beceriye sahip olur yani ciddi bu Help departmanlarının olduğu dönemlerden bahsediyorum tabikide Help'de hocan kim diye sorarlar , 92'de X bi dönemin sunucundan kişiyi gözüne kestirir Y nickli kişi der. Yahu sen 25 sene öncesinde adamdan 20 komut öğrenmiş ağacım nasıl olurda senin tek Hocan o olur? sen hiç mi HELP departmanında bulunmadın ? founderin HelpManagerin olmadı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Benim üstadlarım dostlarım vardır HELP'de değer verdiğim hala saygı duyduğum.

Kursad ; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi kişilerden az çok 1satır 200 satır olsun birşeyler almışımdır.

Kursad ; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adını hatırlamadığım çok dostuma buradan selamlar olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KartaL ; Selam olsun Burak,Serkan,Buğra,dogukan,halit,Koray, kerem ve diğer dostlarımıza bu vesile ile.

Kursad ; tabi hepsi dostlarımdır arkadaşımdır ama ben kendilerinin departmanlarında bulundum hiyerarşi gereği Hocam oldular dostlarınıda çok gördüm sağolsunlar.

KartaL ; Peki bir dönem hatırladığım kadarı ile IRC bırakmıştın ne oldu da tekrar geri dönüş yaptın?

Kursad ; Ben Turizmciyim ve turizm odaklı çalışırım KartaL bilenler bilir bu turizm olayını , Yurtdışında olduğum dönemler vs. 2005'de bi ara verdim 2009'da bi ara verdim 2016da kısa bi arada yeni 2018in sonrasında 1 seneyi geçkin bi ara verdim.
Bazen tabi IRC'deysen haklı haksız emek veriyorsun değeri biliniyor bilinmiyor kızıyorsun malum tabi ücreti mukabilinde mekanların tekeline dönüyor şu sıralar Ondan kaynaklı bırakıyorsun bi bakayım diyor web'den giriyorsun İlla ki birine denk geliyorsun O süreçte tabi bir öteki beriki derken bi bakmışsın herşeyi unutup geri gelmişsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bilgisayar açık kalıyor ağa ekmek istemez su istemez Sosyalliği elden bırakmadım ben hiç bir zaman abartılı uğraş verdiklerimiz oldu tabi ama hayatını idame ettirirken IRC'de bulunmanın bi sakıncası yok. Boşa çalışacağına bilgisayar sevdiğin bildiğin bi hobiye can vermek beni yormuyor.

Kursad ; Tabi IRC'nin sendelemesinde ki büyük etkendir Çok ciddiye almak insanlar birazda bundan sıkılıyor ama ben ikisinide bir çıtada götürebiliyorum. Çocukluk aşkımız oldu hangimizin değil ki? sen IRC'ye girmiyorsun FORUM'da aktifsin?
Hep bi dolaylı sebepler oldu kısacası.

KartaL ; Yani benim gibi 2010 da bırak 2019 da geri gel ama benim için IRC bitmiştir lakin IF benim için farklı 2004 yılından beri bu da benim bir hobim diyelim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kursad ; Senin ki çok keyfi kanka sen ve sensin gibiler IRCForumlarıNET'in arayıpta bulamadığı potansiyel bayılıyorum size
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
EN temizi gibi geliyor bazen.

KartaL ; Kürşad Yavaş yavaş röportajın sonlarına doğru geliyoruz.

KartaL ; Son olarak helperlara ve IRCForumlari.NET üyelerine neler söylemek istersin?

Kursad ; Ben bu tür ropörtaj adı altında yapılan söyleşileri heleki böyle sevdiğimiz dostlarımla yapınca kaybediyorum kendimi saatlerce sohbet edebilirim gibi geliyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KartaL ; Ha bu arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inde selamı vardı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kursad ; Aleyküm selam sende çok selam söyle bebişini öpsün benim yerime
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kursad ; IRCForumlariNET ile yılladır bi hukukumuz oluyor çok kez yönetiminde olduk indik kalktık ben yeri geldi AKTİF yönetime baya baya ağır eleştirilerde bulundum ama tabi hiç küsmedik gitmedik hep bi ayağımız IF'de oldu kızdık protesto ettik beğenmedik ama hiç girmemezlik yapmadık.

Kursad ; Eksik olmasın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile yıllardır tanışırız birgünde eksik olmadı hep bi yanımızda oldu , IF'e farklı bi soluk getirdi mutlu oluyoruz tabi böyle olunca 2010'dan beri ben aktif buradayım ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'dan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'dan sonra en iyi yöneticiliği diShy yapıyor diyebilirim.
Güzel ekibi var umarım uzun soluklu burada kalır ve istediklerini yapar.

Kursad ; HELPER arkadaşlarada buradan sizin sayenizde TEŞEKKÜR edebilirim çok fazla emekleri var IRC üzerinde emek vermiş bütün HELPER dostlarıma kolaylıklar keyifler dilerim.

KartaL ; Zaten dostluklar arasında küsmek olmaz aslında yönetim olarak eleştiriye de açığız insan eleştiri alarak daha çok motivasyon sağlayıp ona göre kararlar alıyor ve ona görede kendine çeki düzen veriyor.

Kursad ; Bu huyu işte IRCForumlariNET'i platformlaştırıyor.
Birde bu son gidiş biraz kesin gibiydi KartaL.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizden iyi olmasın 3 güzel dostum IRC'de tekrar aktif olmamıza vesile oldular.

HazinNET ve bağlı tüm domainleri canlandırma açısından yaptıkları girişim ve ihtiyaçlarını kıramadık. Beraber güzel işler yapmak için 'ki anlattığımızın sağlamasıdır. Aktif olduğum ilk hafta #Help departmanını AKTİF hale getirdik.

Kursad ; Onlarada buradan selam olsun , şimdiden sohbetime müdahil olacak bizleri okuyan takip eden herkese Çok selamlar olsun.

KartaL ; İnşallah daha başarılı yerlere gelirsiniz IRC tekrar ayakta tutabilirsiniz selam olsun.

KartaL ; Güzel Röportaj için teşekkür ederim Allaha emanet ol.


Kursad ; Selametle kardeşim benim , yaradana emanetsin seviliyorsun.

__________________
Hilalin gölgesinde adalet ol, merhamet ol, derman ol.
Gazi ol, DEVLET OL.

Konu Kursad tarafından (05 Nisan 2020 Saat 03:30 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Nisan 2020, 00:43   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj kürsad




çok güzel röpotaj olmuş, beğenerek okudum başarılar dilerim .

__________________
Sen Yoksan Müslüm Baba VAR
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Nisan 2020, 00:47   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj kürsad




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık Her ikinize'de Ömür Boyu Mutluluk Ve Başarılar Dilerim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
"Affetmek için iki kişilik erdem lazım. Hem onu affetmek, hem onu affettiği için kendini affetmek."


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Nisan 2020, 00:50   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj kürsad




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] samimi ve içten yanıtlarınla bir solukta okumama neden oldun,başarılarının devamını diliyorum..@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize sağlık,çok güzel olmuş.

__________________
..let's raise a glass or two to all the things i've lost on you..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Nisan 2020, 00:53   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj kürsad




Emeğine sağlık çok güzel bir röportaj

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Nisan 2020, 00:56   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj Kursad




Emeğinize sağlık güzel söyleşi olmuş.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Nisan 2020, 00:59   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj Kursad




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] keyifli içten bir söyleşi olmuş. Emeğinize sağlık.

__________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


ÇALIŞAN; Hata Yapar
ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar
ASİL İNSAN; İdare Eder
ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder
BASİT İNSAN; İftira eder
DÜRÜST İNSAN; Sabreder...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Nisan 2020, 01:26   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj Kursad




O arka sıradaki helper abinizden selamlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Biz ilk zamanlar yıl 2002-2003 çılgındık.Sorunlu userlerdik.Mynette bir toplantıda alınan kararla bu sorunlu userleri sınav yaparak helper ekleyip topluma faydalı birey olmalarını sağlayacaklardı.

O zamanlar mirc girişleri yasaktı.Daha mirc şifrem gelmeden javadan sabahın köründe yardım kanalina girip userleri karşiliyor, komutları ve +v v.s elle yazıyorduk.Maziye götürdünüz yine beni ..

Konuya gelelim Kursad işini severek yapiyor.Çok fazla disiplinli emir komuta v.s .. İşini severek yapan insan elbette başarılı olur.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Nisan 2020, 01:48   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj Kursad




Keyifle okudum kardesim 15+ yil oldu seninle tanisali. seninle gerek help'de gerek baska yerlerde takilmaktan keyif aliyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Nisan 2020, 02:35   #10
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj Kursad




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] helpte her daim ismi ve varlığını hissettirmiştir her zaman cizgisini korumayı başarmış nadir dostlardandır , cok uzun zaman oldu tanışalı helpte kesişti yolumuz ama dostluklar baki her zaman nasıl akıcı nasıl su gibi bir söyleşi olmuş anlatamam 2-3 sayfa sürse öyle okunası yani samimi sohbetin için önce kendi adıma sonra da If adına çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bu güzel söyleşiyi bizimle buluşturan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şahin m emeğine sağlık, seviliyorsunuz beyler..

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
helper, röportaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Helper Röportaj : GNU xyL Helper Röportaj 37 03 Mayıs 2021 00:07
Helper Röportaj: XxX KartaL Helper Röportaj 26 04 Kasım 2019 14:55
Helper Röportaj: The Mylife Helper Röportaj 17 01 Kasım 2019 21:06
Helper Röportaj : Zey Amelia Helper Röportaj 12 19 Kasım 2014 21:02
Helper Röportaj : Nod Gurkan Helper Röportaj 11 26 Ağustos 2013 08:48