IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Kasım 2015, 13:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Huawei Ascend G7 Türkiye'de Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi aldı




Huawei Ascend G7 Türkiye'de Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi aldı ama sorun var gibi görünüyor.

Huawei’in orta segment akıllı telefonu Ascend G7 ülkemizde geçtiğimiz yıl 999 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Telefonda 5.5-inç HD çözünürlüklü ekran, 64-bit 1.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdraogn 410 işlemci, Adreno 306 GPU, 2GB RAM, 16GB depolama, micrSD kart desteği, Bluetooth 4.0, 13MP çözünürlüklü arka kamera, 5MP ön kamera, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, Emotion 3.0 kullanıcı arayüzü ve 3.000mAh kapasiteli pil yer alıyor.

Türkiye’de de satışa sunulan Ascend G7 ülkemiz mobil kullanıcıları tarafından fiyat ve performans olarak beğenildi ve yoğun ilgi gördü. Telefon kutudan Android 4.4.2 Kitkat ile çıkmıştı ve Nisan ayında gelen haberlerde bir sonraki Android sürümü Android 5.0 Lollipop’a Eylül ayında yükseltileceği söylenmişti.

Huawei Ascend G7 söylendiği gibi Eylül ayında Android Lollipop güncellemesini almadı ve G7 kullanıcıları bekleyiş içerisindeydi. Beklenen güncelleme nihayet G7 kullanıcılarına ulaşmaya başladı.

Elimizde bulunan Huawei Ascend G7’de güncelleme uyarısını gördük ve güncellemeyi gerçekleştirdik. Güncelleme bildirim olarak gelmedi ve ayarlarda gördüğümüz uyarı ile bir güncelleme olduğunu fark ettik. G7-L01C464B330 yapı numaralı sürüm güncellemeye hazırdı. Güncelleme yapmak istediğinizde 1.14GB’lık sürümün indirilmeye hazır olduğunu görebilirsiniz.

Güncelleme işlemi bittikten sonra telefonumuz Android 5.1.1 Lollipop ile çalışmaya başladı. Her şey normaldi ancak telefonu daha sonra elimize aldığımızda ekranın kapalı ve mavi bir ışığın yandığını gördük. Tüm çabalara rağmen açılmadı ve güç tuşuna uzun süreli basarak telefonu resetledik ve o ancak o şekilde açabildik.

Sorun sürekli tekrar ediyordu ve telefonu bir dakikadan fazla kullanamıyordum. Önceki sürümdeki uygulamalarla alakalı bir sorun olabileceğini düşündüğüm için telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Ama sonuç değişmedi. Telefon sıfırlama işlemi bitip açıldıktan sonra bu sorun nedeniyle yapılandırma işlemi için bile 5 kez resetlemek zorunda kaldım.

Güncellemeyi gece yaptım ve sonuç olarak aynı sorun halen devam ediyor. Telefonu kullanmasanız bile bir süre sonra kendi kendine ekran kararıyor ve restleme haricinde kesinlikle açılmıyor. Muhtemelen servise götüreceğim ve gelişmeleri yine bu haberden sizlere aktaracağım. Haberimizi takip etmeye devam edin.






TeknolojiOku

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aldı, android, ascend, g7, güncellemesi, huawei, lollipop, türkiyede


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HTC One M7 Lollipop güncellemesi Türkiye'de başladı Cappy Cep Telefonlar 0 26 Şubat 2015 00:29
Huawei Ascend P8 internete sızdı! Deep Cep Telefonlar 0 19 Kasım 2014 12:34
LG G3 Android 5.0 Lollipop güncellemesi ne zaman gelecek? Deep Cep Telefonlar 0 25 Ekim 2014 01:33
Huawei Ascend P6 İçin Android 4.4.2 Kitkat Güncellemesi Yayınlandı Zen Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 14 Haziran 2014 11:44
Huawei Ascend P6'nın Türkiye Fiyatı! SeckiN Cep Telefonlar 0 27 Ağustos 2013 21:19