IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2020, 16:29   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Huawei, Tüm P40 Serisi Telefonlar İçin Yazılım Güncellemesi Yayınladı




Huawei, yeni amiral gemisi telefonları P40 serisi için Çin'de sunduğu yazılım güncellemelerini, küresel pazarlardaki modeller için de yayınladı. Huawei'nin P40 ve P40 Pro modellerine sunulan yazılım güncellemeleri, telefonlara yeni özellikler getiriyor ve bazı iyileştirmeler yapıyor.
Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden bir tanesi olan Çinli teknoloji üreticisi Huawei, kısa bir süre önce düzenlediği bir etkinlikle yeni amiral gemisi telefonları P40 ve P40 Pro'yu duyurdu. Şirketin yeni akıllı telefonları Google Servisleri'ni içermiyor ancak özellikle kamera özellikleri açısından benzersiz bir deneyim sunmayı vadediyordu. Şirket, yeni amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürmesinin hemen ardından, bu akıllı telefonlar için Çin'de bir yazılım güncellemeleri sunmuştu.

Huawei, Çin'deki P40 ve P40 Pro modelleri için nisan ayında sunduğu yazılım güncellemelerini şimdi tüm P40 ve P40 Pro'lar için kullanıma sundu. Böylelikle tüketiciler, Çin'deki P40 sahiplerinin bir süredir kullandığı tüm yeni özelliklere erişme imkanı yakalamış oldular. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, Huawei P40 serisinin yazılım güncellemesinin telefonlara neler getirdiğine yakından bakalım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Huawei P40 serisi için sunulan yazılım güncellemesinin getirdiği yenilikler
Huawei'nin Çin dışındaki P40 serisi telefonlar için oluşturduğu yazılım güncellemesi, telefonun genel kamera özellikleri ile ekran ve sistem güvenliğini iyileştiriyor. Huawei'ye yakın kaynaklar Çin'deki güncellemenin aksine global güncellemede yapay zeka destekli 50 MP fotoğraf çekimi özelliğinin olup olmadığının doğrulanamadığını söylüyorlar.

Çin dışındaki P40 serisi telefonlar için sunulan yazılım güncellemesi, yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekimlerinin genel kalitesini artırıyor. Ayrıca tüketiciler, bu güncelleme ile kameranın titreşim engelleme özelliğini daha optimize bir şekilde kullanabilecekler ve bu bağlamda video çekim deneyimi de biraz daha iyileşmiş olacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

P40 serisi için yayınlanan yeni yazılım güncellemesi, kullanıcı arayüzü öğelerinin özelleştirilebilme özelliğini de optimize ediyor ve "Smart Assistant" özelliğini "Ayarlar" bölümüne taşıyor. Huawei'nin P40 serisi için yayınladığı yazılım güncellemesi ayrıca sistem güvenliğini sağlayabilmek için Nisan 2020 güvenlik iyileştirmelerini de içeriyor.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
huawei, tüm p40 serisi telefonlar için yazılım güncellemesi yayınladı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Huawei EMUI 10 Güncellemesi Alan Tüm Telefonlar Açıklandı GeN Huawei 0 01 Mayıs 2020 16:19
Huawei Mate 10 İçin Android Pie Güncellemesi Yayınlandı BLueMooN Uygulamalar 0 17 Ekim 2018 09:21
Apple yeni yazılım güncellemeleri yayınladı. CLasS Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 24 Ocak 2018 11:06
Huawei Ascend P6 İçin Android 4.4.2 Kitkat Güncellemesi Yayınlandı Zen Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 14 Haziran 2014 11:44
S60 Serisi Telefonlar İçin Gerekli Bilgiler TnT Teknik Servis 0 09 Aralık 2005 11:43