26 Aralık 2009, 05:56 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Elmasiye 3 kap portakal suyu 1 kap su 1/3 kap nisasta 1/2 kap sugar 2 yk susam tavada biraz kavurun Once 1 bardak su ile nisastayi eritin. Portakal suyu ve seker ile birlikte orta boy bir tencereye koyun. Orta ateste surekli karistirarak pisirin. Uzerinde baloncuklar olduktan sonra bir dakika daha karisitirin. Kepce ile kucuk kaplara dokun. Sogumaya birakin. Uzerlerine kavrulmus susam koyun. Buzdolabina kaldirin. Sonra soguk olarak ikram edin.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
|
Etiketler |
elmasiye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elmasiye Nasıl Yapılır | Liaaa | Tatlılar | 0 | 30 Ekim 2012 11:59 |