30 Ekim 2012, 11:59 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Elmasiye Nasıl Yapılır Elmasiyenin Türk mutfağına mı, yoksa yabancı mutfağa mı ait olduğu tartışma konusudur. Bu da jelatin isminin bize yabancı oluşundan ileri gelmektedir. Seneler önce elmasiye, mutfağın zor yapılan lüks tatlısı idi. Bugün hafifliği bakımından her yerde tercih edilir bir tatlısı olmuştur. Bilhassa her çeşit yumuşak meyvalarla, kaymakla derin olmayan ayaklı bardaklarda yapılması tercih edilmelidir. Bardakların büyüklüğüne göre 100 gramdan 200 gr. kadar likid alırlar. 150 gr.lık bardaklar ideal porsiyonluklardır. | |
|
Etiketler |
elmasiye, nasıl, yapılır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sakız nasıl yapılır, nasıl üretilir? Sakızın içinde neler vardır? | Violent | Sağlık Köşesi | 0 | 16 Haziran 2012 18:18 |
Elmasiye | YapraK | İçkiler İçecekler | 0 | 26 Aralık 2009 05:56 |
SP3'lü XP CD'si nasıl yapılır? | Dilara | Windows | 5 | 04 Aralık 2008 17:04 |
Fake Pr Nedir Nasıl Yapılır Nasıl Anlaşılır | Golf | 0 | 04 Eylül 2007 18:51 |