![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Gekkeikan Sake Marka: Gekkeikan Alkol Oranı: %14.6 Ülke: Japonya Türü: Sake (Saki) Gekkeikan Saki (Sake), Prinç ile Su karıştırılıp mayalandırılır. Daha sonra buhar ile ısıtılıp hamur haline getirilir ardından elle yoğrulur, fıçılara konulup tekrar Su ile karıştırılır ve tekrar mayalanmaya bırakılır. Bu iki aşamalı mayalanma işleminden sonra karışım 8-10 gün dinlendirilir ve süzülüp şişelenir. Sake bu hali ile servise hazırdır. Saki servis edilmeden önce buz dolabında saklanır. Bazen ise sıcak içildiğide olabilir. Ancak genellikle Saki soğuk içilir. Prinçten yapıldığı için Amerika’da Bira sınıfına girmektedir. Japon Rakısı olarakta bilinir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
gekkeikan, sake |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sake | Burce | İçkiler İçecekler | 0 | 23 Mart 2012 03:01 |
JFC Sake | Zen | İçkiler İçecekler | 0 | 09 Mart 2012 14:51 |
Gekkeikan Saki | Zen | İçkiler İçecekler | 2 | 07 Şubat 2012 17:01 |