![]() |
Lal Üzüm:Çalkarası Renk:Parlak, pembe-somon Koku:Yoğun taze kırmızı ve beyaz olgun meyveler; tatlı baharatlar Tat: Canlı, zengin meyve aromalarına sahip, damakta kalıcı ve lezzetli Denizli’nin Çalkarası üzümünden üretilen Lal, belirgin meyve aromaları ile damakta oldukça lezzetli, canlı, dengeli ve kalıcı bir roze şaraptır. Aperatif olarak günün her saati tüketilebileceği gibi av etleri, thai tavuk, ızgara balık, ızgara tavuk, hafif baharatlı yemekler, pizza ve makarnalarla çok iyi uyum sağlayan Lal’in 6-8°C ‘de servis edilmesi tavsiye edilir. Ödüller: DECANTER Lal 2007 2008 Bronz Madalya INT. WINE and SPIRITS COMPETITION Lal 2007 2008 Bronz Madalya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Av etleri, thai tavuk, ızgara balık, ızgara tavuk, hafif baharatlı yemekler, pizza ve makarnalar ile.. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:25. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk