IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 17 Şubat 2012, 22:32   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lal




Üzüm:Çalkarası
Renk:Parlak, pembe-somon
Koku:Yoğun taze kırmızı ve beyaz olgun meyveler; tatlı baharatlar
Tat: Canlı, zengin meyve aromalarına sahip, damakta kalıcı ve lezzetli Denizli’nin Çalkarası üzümünden üretilen Lal, belirgin meyve aromaları ile damakta oldukça lezzetli, canlı, dengeli ve kalıcı bir roze şaraptır.
Aperatif olarak günün her saati tüketilebileceği gibi av etleri, thai tavuk, ızgara balık, ızgara tavuk, hafif baharatlı yemekler, pizza ve makarnalarla çok iyi uyum sağlayan Lal’in 6-8°C ‘de servis edilmesi tavsiye edilir.
Ödüller:
DECANTER
Lal 2007 2008 Bronz Madalya
INT. WINE and SPIRITS COMPETITION
Lal 2007 2008 Bronz Madalya

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Av etleri, thai tavuk, ızgara balık, ızgara tavuk, hafif baharatlı yemekler, pizza ve makarnalar ile..

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
lal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık