|
|
| | #1 | |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Bombay Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER : ► Konyak ► Vermut ► Absinthe ► Likör HAZIRLANIŞI : 4 cl. Konyak 2 cl. Dry Vermut 2 cl. Tatlı Vermut Absinthe Portakal Likörü Yukarıda ölçüleri belirtilen içkiler, cam kokteyl karıştırma kabında 3-4 buzla karıştırılarak soğutulur. Soğutma işlemi yapılırken içine 1 damla Absinthe ve 2 damla Portakal Likörü katılır. | |
| | |
| Etiketler |
| bombay |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bombay Kedisi, Bombay Kedisinin Özellikleri | Violent | Evcil Kediler | 0 | 08 Mart 2014 22:04 |
| Bombay (Cat) Resimleri | Sevda | Evcil Kediler | 0 | 13 Ekim 2012 02:28 |