![]() |
Cabaret [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER : ► Cin ► Dubannet ► Pernod ► Rakı ► Angusruta Bitter ► Likör HAZIRLANIŞI : 4 cl. Dry Cin 4 cl. Dubonnet 1 Damla Dubonnet veya Rakı 1 Damla Turunç Likörü veya Angustura Bitter Böğürtlen ( yoksa kiraz ) Yukarıda ölçüleri belirtilen içkiler 3-4 parça buzla Shaker'da karıştırılarak soğutulur. Kokteyl bardağına boşaltılır. Böğürtlenlede ( yoksa kiraz ) süslenip servise hazır edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:22. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk