22 Ocak 2015, 20:10 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cabaret Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER : ► Cin ► Dubannet ► Pernod ► Rakı ► Angusruta Bitter ► Likör HAZIRLANIŞI : 4 cl. Dry Cin 4 cl. Dubonnet 1 Damla Dubonnet veya Rakı 1 Damla Turunç Likörü veya Angustura Bitter Böğürtlen ( yoksa kiraz ) Yukarıda ölçüleri belirtilen içkiler 3-4 parça buzla Shaker'da karıştırılarak soğutulur. Kokteyl bardağına boşaltılır. Böğürtlenlede ( yoksa kiraz ) süslenip servise hazır edilir. | |
|
Etiketler |
cabaret |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |