IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 23 Nisan 2009, 08:32   #35
Dilara
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2. Hafta "Çok Bilmiş" JeSsy




PopSy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okuyormusun? okuyorsan hangi bölüm, okumuyorsan neden okumadın? okumak istedinde okutmadılarmı? yok mezun olduysan şuan ne yapıyorsun ? çalışıyormusun, çalışmıyormusun, çalışmak istiyorsan çalışmak istediğin dalları söylermisin, mesleğin ney? mesleğin varmı, varsa ney yoksa neden meslek edinmedin. Başarılarını kısaca anlatırmısın, bu hayatta neler başardın, insanlığa faydalı ne yaptın, sadece yapmak istemek zihniyetindemi kaldın yoksa arzularını gerçekleştirmek isteyipde gerçekleştiremedin mi.Kardeşlerin varmı, varsa kaç kardeşsiniz? yoksa istermiydin kardeşin olsun? evin tek kızımısın, tek olmak nasıl bir duygu, yok değilsen kardeşlerinle olmak nasıl bir duygu, bana ailemsi duygularını anlatırmısın. İsmini kim koydu, neden isminin bu olmasını istediler, bir nedeni varmıydı? isminden memnunmusun şu olsun bu olsun diye bir keşken oldumu ? Sonu olan bir dünyada yaşıyoruz bunu biliyorsun, hissen ne algılıyorsun bir kadın olarak ? genelde sütten çıkmış ak kaşık misali gezinirde yaşarda dururuz(GENEL), sence neden boyle olunur, dürüstlük namına acinize düşüncelerini söylermisin, söylemek istemez tıkanırsan bu soruyu geçebilirsin, fazla seni sıkmak istemiyorum ama son olarak şunu sormak istiyorum, söyleyince anlayan, anlayınca anlatabilen ve söyletebilen yapıya sahip birimisin, eğer öyle biriysen burdan insanlığa güzel bir söz edermisin, yok öyle değilsen teşekkür butonunu kullanmanı rica ederim. TŞK.



Suan okuduğuma pişmanım


Okuyorum , Fenbilimleri. Aynı zamanda Çalışıyorum, Peder'n iş yerinde Ofis müdürüyüm. ;p
Bu hayatta başardığım :
İnsanlığa Faydam(zararım) : Varlığım
sadece yapmak istemek zihniyetindemi kaldın yoksa arzularını gerçekleştirmek isteyipde gerçekleştiremedin mi. : Yapılan Faydalar, İyilikler belirtilmez. Sadece uygulanır.
Kardeşim var, 3 kardeşiz. Abim, Ben , Kızkardesim. Anlaşıldığı gibi evin tek kızı değilim, Nasıl bir duygudurda bilmem. Tek Olmayı isterdim : Tekliğin saltanatını sürerdim. Çooklu kardeş isterdim: İnsan yanında herzaman bir kardeşe ihtiyaç duyuyor İsmimi Babam Koymuş. Ozamanlar hoşuna giden bir isimmiş, Ardından da dayımın Kuwaitte konsolosluk sekreterinin adı da '' Dilara' ymış'' oyyle pekişip gitmiş ve bir dilara olmuşum. İsmimden Gaaaaaaayet Memnunun. İyi ki Dilara ve Farklı bi isim olmasını istemezdim.
Sonu olan bir dünyada yaşıyoruz bunu biliyorsun, hissen ne algılıyorsun bir kadın olarak ? : Sonu olmasaydı heyecanı olmazdı
? genelde sütten çıkmış ak kaşık misali gezinirde yaşarda dururuz(GENEL), sence neden boyle olunur : Herkese göre kendisi illaki haklıdır ve genlere aşılanmış bir güdüdür ki; Herkes Masumdur. Olmadıkları halde
sence neden boyle olunur, dürüstlük namına acinize düşüncelerini söylermisin : Genelde kullandığım bir Söz vardır : '' YALAN İNSANLARIN AĞZINDA YUVA YAPMIŞ.'' Dürüstlüğe Nadir insanlarda denk gelmişimdir ve bu sayılı insanlar gittikçe azalmaktadır.
fazla seni sıkmak istemiyorum ama son olarak şunu sormak istiyorum, söyleyince anlayan, anlayınca anlatabilen ve söyletebilen yapıya sahip birimisin, : Evet deyip geçmek istiyorum : )

Ey İnsanlık:
Kitlendim

 

 

Etiketler
cok bilmis, Çok bilmiş, hafta, jessy


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
49. Hafta Çok Bilmiş "Nava" Aria IF - Çok Bilmiş 24 28 Haziran 2011 00:40
15. Hafta "Çok Bilmiş" Feronia Süslü IF - Çok Bilmiş 26 08 Ocak 2010 00:18
12. Hafta "Çok Bilmiş" Collettivo Daemnia IF - Çok Bilmiş 11 11 Ağustos 2009 14:38
6. Hafta "Çok Bilmiş" speLL Daemnia IF - Çok Bilmiş 13 21 Mayıs 2009 21:41
5. Hafta "Çok Bilmiş" RoCKeR Daemnia IF - Çok Bilmiş 22 13 Mayıs 2009 22:16