🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Her hafta bir IRCForumlari üyesi "Çok Bilmiş" kişi sıfatına bürünür. IRCForumlari kullanıcılarının sorularına o haftanın konusu olarak açılan bölümde cevaplar verir, sorular terletebilir ama bi o kadar da eğlencelidir.
* Bilgi : Kişiyi rencide edici, argo içerikli sorular sormak kesinlikle yasaktır. Alaycı, küçük düşürücü, konunun gidişatını değiştirecek şekilde atılan postlar silinecektir.
18. Haftanın Çok Bilmiş Kişisi Ruj
Sorularınızı başlık altından sorabilirsiniz, tamamen eğlenceye yönelik bir bölümdür. Lütfen konunun dışına taşacak postlar atmayınız.
***
İlk soru benden;
- IF hakkındaki olumlu,olumsuz düşüncelerin nelerdir? Senin açından IF?
İstikrarlı yönetimi ve adaletli yönetimi gayet hoş..
şuana kadar olumsuz bişey görmedim..
benim için if,bütün sunucularda olup bitenleri öğrenebildiğim,gerek tartıştığım gerek ise eğlendiğim güzel bir platform..
----------
Feronia Nickli Üyeden Alıntı
ikincisi benden
Muhatap oldugun insanlari secerken, ne tur ozelliklere dikkat edersin ?
iyi bir gözlemciyimdir.. bana uymayan davranışları olan insanları dünyama almıyorum