🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
-Hayatında yarım kalan şeyler seni nasıl etkiler? -Takıntıların varmıdır? -Herkesle arkadaş olurmusun ? -Hayat şu ana kadar sana ne öğrettı ? -Yalnızlık ne ifade ediyor ? -Mutlu olabilmen icin ne gerekli ? -Hayatta karşılaştığın en büyük sorun neydi.. nasıl üstesinden geldin?
Yarım kalma sebebine bağlı , elimde olmayan imkanlardan dolayı yarım kalmışsa oluru buymuş demekki der fazla takmam kafama , yada hayırlısı değilmiş derim.
Takıntılarım saymakla bitmez ama en önemli takıntım , yapma dediğim şeyin yapılması. Eğer yapma dediğim halde yapılıyorsa , alın işte size o anlık en büyük takıntım : )
Evet , herkesle hemen arkadaş olurum , hatta çokda güvenirim, hayatımda belkide en büyük hatalarımdan birtanesidir. İki lafa , iki gülücüğe hemen kanarım.
Hayat şu ana kadar bana tek birşey öğretti , düşenin dostunun olmadığı!.
Yalnızlık ne ifade ediyor , Mutluluk , sessizlik , güzellik, AÇLIK! ( yemek yapmasını bilmiyorumda ) : )
Mutlu etmeye çalıştığım kişinin beni mutlu etmeye çalıştığını görmek!.
Bir dönem birisine güvenip çalıştığım bankadan kredi çektim, ödenmedi ve iki misli olarak bana geri döndü. Tamda o sıralar , bankadan ayrıldım. İşte ozaman en zor dönemlerimdi , çalışmadığım halde 470 Tl küsürat gibi bir para ödemek zorundaydım , ve ödüyordumda. Çok zordu hiç unutmam.
----------
Mekselina Nickli Üyeden Alıntı
En sevdiğin ve sevmediğin yanlarını anlat bakalım bize
En sevdiğim yanım , her ne olursa olsun hep gülerim. Kavga ederken bile gülerim , birden sinirlenirim olanlar olur: )
En sevmediğim yanım ise , çok çabuk bağlanırım. 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer veririm, eee haliyle arta kalan 2 kuruşlada satılırım
Neden Disconnected nicki?
Ve Disconnected nasil biridir?
IRC ile tanişman nasil oldu?
Düz mIRC'lerde bağlantınız koptuğu zaman * Disconnected yazar, anlamı '' Bağlantı kesildi.'' demekti. Bu yazıyı eskiden gördüğümüzde , cafe ortamında bağlandığımız için zamanımız her zaman kısıtlı olduğu için , ayağa kalkar ağzımıza gelen küfürü sayar , cafeciye abiii bağlantı gitti diye seslenirdik. Benim sanal hayatımda kayıtladığım ikinci nicktir. Başkada nickim olması , makara olsun maksat sohbet olsun diye girdiğim bir kaç sunucu varsa 1-2 sene öncesinde ozamanlar başka nickler kullanırdım.
Disconnected bir sanal ortam elemanıdır. Bu Disconnected helperliğe gönül vermiş birisi , hiç bir zaman komut bilgisiyle övünmedi , övünenlerlede muhatap olmadı. Kendi çapında helperleriyle birlikte sanal hayatını daim ettirir : ) Birde tutkularından biri haline gelen IF.
1999 yılında 5'nci sınıfa gidiyordum. Halkalıda oturuyorduk , ozamanlar halkalıda ilk internet cafe açılmış. Arkadaşlarım bahsediyorlar şöyle böyle diye , bir oyun var birbirlerini vuruyorlar diye. Neyse bende eve gittim , babamdan para istedim , bana verdiği para 250 bindi : ) Cafeye gittim , bilgisayara oturdum , cafe sahibi oyun açmaya başladı, abi dedim şu yandaki abi ne yapıyor dedim chat yapıyor dedi. Banada ondan aç dedim, sen ne anlarsın la dedi , abi bana ondan aç sen dedim. Sonra undernet di galiba tam hatırlamıyorum bir sunucuya soktu beni. Yanımdaki abide yardımcı oldum işte , şöyle tıklayacaksın böyle yazacaksın felan : ) 3-4 ay sonra 17 Ağustos depremi oldu , bir haber sitesinde haber editörüydüm. : ) Güzel günlerdi. .
__________________ Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m...