IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2006, 09:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Misafir Odası




Misafir Odası...

Kadın--- Haliiil !! Yine mi misafir odasındasın sen ?. Bak bide sigara içiyo.. çık çık hadi doğru oturma odasına. Daha bugün temizledim burayı, çık hadi kapısını kilitliycem zaten buranın.
Adam --- Ya kadın sen manyak mısın ? İstersen birde vize uygulaması başlatalım bu odaya girmek için, kendi evimizde turist gibiyiz, bu ne yaa !!!
k--- Hadi çok konuşma da çık, burası misafir odası, sen misafir misin ?
a--- İyi o zaman yarın akşam müsaitseniz haberli gelicem size misafirliğe Şaziye hanım. En azından misafir odasında ağırlarsın herhalde bunca yıllık kocanı..
k--- Haliil, Haliil ! Çocuk gibisin valla, yok haberli gelicekmiş de misafir odasında ağırlarmışım da....
a--- Ha unutma bide 4 çeşit ikram isterim, yoksa dedikodu yaparım başka gezmelerde... "biliyormusun kız Şaziye hanımlara oturmaya gittim misafir olarak, 2 çeşit yapmış, bi tatlı bi tuzlu, valla ben utandım onun yerine "
k--- Dalga geçme Halil, biz içimizden geldiği için yapıyoruz.. dedikodu olmasın diye değil..
a--- Peki bu odayıda içinden geldiği içinmi tahsis ediyorsun, o dedikodu makinelerine!
k--- Lütfen doğru konuş arkadaşlarım hakkında Halil! Ne var bu adettir. Misafir odası diye bi ismi var di mi? Demek ki misafirler içinmiş. Öbür odanın adı ne ? Oturma odası, demek ki ev halkı olarak biz nerede oturacakmışız ? Oturma odasındaaaaa ! Bak gördün mü biraz karışık gelebilir ama isteyince sen bile anlayabilirsin kocacım. Hadi şimdi tıpış tıpış doğru oturma odasına...
a--- Sana birkez daha hayran kaldım sevgili karıcım !
k--- Misafir odasının güzelliği karşısında mı ?
a--- Hayır canım, yaptığın açıklamaya. Ancak bir gerizekalıya bu şekilde açıklama yapılabilirdi.
k--- Offf !! Uğraşamayacağım seninle şimdi, işim var hadi geç sen oturma odasına film falan seyret.
a--- Hayır anlamak istediğim ve aydınlatılması gereken konular var !
k--- Neymiş onlar ?
a--- Mesela aynı ev içerisindeki iki oda arasında bu kadar standart farkını açıklayamıyorum kendime. bi zahmet sen açıklayıver tatlım !
k--- Nesini açıklayayım ? Dedim ya işte, orası misafir odası diğeride oturma odası bu kadar.
a--- Ama gözden kaçırdığın birşeyler var bence. Mesela misafir odasında koltuklar, canımızdan çok sevdiğimiz misafirlerimize yumuşacık ve oldukça geniş bir oturma imkanı sağlarken, benim oturma odasındaki koltuğa sığdıramadığım çok sayın kalçama aynı zamanda sivri bir yay düzenli olarak batmakta.
k--- Haklısın biraz rejim yapman lazım çok kilo aldın, artık koltuklara bile sığmıyorsun. Al şu minderide koltuğa koy, böylece batmaz hiçbirşey canımızdan çok sevdiğimiz çok sayın biyerine. Başka sorun varmı Halil ?
a--- Sorundan bol ne var bu olayla ilgili. Mesela ben oturma odasında 37 ekran televizyonda görüntüleri ayıklayıp anlamaya çalışırken, misafir odamızda belki de bugüne kadar hiç izlenmemiş 70 ekran televizyonumuz resmen esaret altında. Tabi hemen altında da tonlarca para harcayıp sadece alındığı gün birkez kullanabildiğimiz DVD’ miz. Neden alıyoruz biz bunları kullanmayacaksak ,yemin ederim anlamıyorum Şaziye.
k--- Sen demiyor muydun bu televizyon sehpasıyla falan çok iri oturma odasına sığmaz diye. ? O yüzden salona koyduk, herhalde DVD ile televizyonu ayırmayada senin gönlün razı gelmez di mi kocacım ? Hem küçük televizyonun arkasında DVD’nin girişi yok diyende sensin.
a--- Ama onları misafir odasına koyarsak belki bu odanın tekrar ev ahalisinden insanların ziyaretine açılabileceğini düşünmüştüm. Oysa ki halen salona kırmızı pasaportla bile giremiyoruz. Sırf şu salonda rahat rahat oturabilmek için milletvekili olup dokunulmazlık zırhını almaya karar verdim Şaziye. Bu arada benim kullanmakta olduğum plastik kültablası eridi karıcım. Oysa ki misafirlerimizin kullandığı kristal küllüklerde çizik bile yok ne kadar büyük bir mutluluk değil mi ?
k--- Eee ! İçme şu mereti diyorum sana ama dinlemiyorsun. Sabahlarıda öksürükten ciğerlerin çıkacak sanıyorum. Bırak artık sigarayı hem küllük problemini de halletmiş oluruz böylece.
a--- Bak ciddi soruyorum. Bu misafir odası işkencesi ne zaman bitecek ? İstersen tüm misafirlerimizle ilişkimizi keselim.Bu durumda kimse gelmeyeceğine göre biz kendimiz kullanırız orayı ne dersin ?
k--- İyice abarttın Halil. Bu eve misafirler geldiği sürece, o oda misafir odası olarak kullanılacak ve biz kimseyle ilişkilerimizi bozmayacağız sen kristal küllük kullanacaksın diye. O kadar hevesliysen git yarın al kendine özel bir kristal küllük..
a--- Yok ! Gerek yok ! Ben misafir geldikçe kullanırım artık o odadaki imkan paketini ! Allah'tan misafir olunca bizimde girmemize izin veriyorsun. Dur bakiiim ! Ne dedim ben ? Görürsün sen Şaziye ben biliyorum ne yapacağımı !

...............................................

a--- Şaziye kapı çaldı gibi geldi mi yoksa misafirlerimiz?
k--- Allah canını almasın Halil !!! Bugün de mi çağırdın misafir ? Off of ! 10 gündür helak oldum, hergün misafir hergün misafir ! Abarttın yani, ilkokul arkadaşlarına varıncaya kadar çağırıyorsun sırf misafir odasında oturabilmek için. Yeter artık yeter !!
a--- Ohoo ! Çabuk pes ettin Şaziyem misafirperestim. Biz bu odayı boşuna dizayn etmedik dimi ? Kimse gelmeyince ölü yatırım oluyor. Üstelik bu odayı asıl sahipleri ile yani misafirlerimizle buluşturmak bence kutsal bir görev !!! Hıııım, bakalım listemize bu akşam Burhan Beyler,yarın Necdet ile karısı, çarşamba üniversiteden arkadaşlar ve eşleri. Tamam daha 20 günlük misafir stoğumuz var listemizde, hadi sen çayın altını yak bende çerez-meyva bişeyler alıp geleyim. Mahçup olmayalım, nede olsa onlar misafir. Ohh ohh, Burhan gelirken DVD filmide getirecek 70 ekranda nasılda zevkli oluyo valla. Şaziye misafir odasına birde ses sistemi alalımmı ne dersin çok sayın ve de canımızdan çok sevdiğimiz, sevgili misafirlerimiz için.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Mart 2006, 18:38   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mükemmel birşey ya daha önce uzun diye okumadım ama vakit ayırıp okudum ve çok güldüm, sağol Modboy.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Mart 2006, 19:29   #3
PaYanDA
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



Eaha Ya Yıkıldım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
misafir, odasi, odası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Misafir Odası – Tayfun ÜNAL Vesaire Şairler ve Şiirleri 0 10 Aralık 2014 16:56
Tercüme Odası Nedir? Osmanlı'da Tercüme Odası Zen Tarih 0 13 Mayıs 2014 18:31
2014 Misafir Odası Modelleri Violent Ev Dekorasyonu 0 23 Nisan 2014 22:18
2012 Misafir Odası Dekorasyonu Burce Ev Dekorasyonu 0 29 Mart 2012 04:33
Çocuğun Odası, Bebeğin Odası Sır Aile Evlilik ve Çocuklar 0 05 Kasım 2010 06:12