IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2010, 12:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sizden hoşlanıyor mu?




Konuşun bakalım
Tabii ki "benden hoşlanıyor musun?" diye sormayın. Ama herhangi bir konuda laf atın ortaya ve sizinle konuşmasını sağlayın. O da sizin gibi sohbeti uzatmaya çalışıyor, konudan konuya atlıyorsa ilk işaret fişeği çakılmış demektir…

Başkalarıyla flört ediyor mu?
Eğer zaten sürekli flört eden biriyse işiniz çok zor. İlginin size yönelik olup olmadığını anlayamazsınız. Ama sakın onu kıskandırmaya falan da çalışmayın, ilgisini kaybedersiniz. Herkesle flört ediyorsa sizinle etmeyecek, kimseyle flört etmiyorsa sizinle flörtleşecektir… Bu konuda kişiliğini iyi gözlemleyin.


Size dokunuyor mu?
Yan yana yürürken herhangi bir nedenle size gereğinden fazla mı yaklaşıyor? Bunu bir de sık sık yapıyor… Dengesini bozuyorsunuz galiba. Demek ki sizden hoşlanıyor.

Size nasıl bakıyor?
Konuşurken direkt yüzünüze bakıyorsa biraz durun. Sizi arkadaş ya da herhangi biri gibi görüyor olabilir. Ama arada gözlerini kaçırıyor, bir de üstelik siz ona bakmazken kaçamak bakışlarla sizi izlediğini görüyorsanız haklısınız sizden hoşlanıyor.


Arkadaşlarını gözlemleyin
Eğer size her zamankinden daha kaba ya da daha iyi davranıyorlarsa, şahsiyet sizden hoşlanıyor üstelik etrafındakilere de bahsediyor demektir. Kabalaşan davranışlar yakın çevrenin sizi onaylamadığını, iyi davranışlar da kabullenildiğinizi gösterir.


Sizden ne istiyor?
Size sorduğu sorulara, istediği şeylere şöyle bir göz atın. Eğer kendi başına ceveplayabileceği soruları soruyor, aslında gereksiz gibi görünen şeyleri sanki dünyanın en lüzumlusuymuş gibi istiyorsa sizinle konuşmaki çin bahane yaratıyor demektir.


Ona gülümseyin
Durup dururken ona gülümseyin. Yüzünü başka yere çevirmez ya da size tuhaf tuhaf bakmaz da, benzer bir gülümsemeyle cevap verirse değmeyin keyfinize…



İlişkiler hakkındaki fikriniz
Konu dönüp dolaşıp ilişkiler hakkındaki alışkanlıklarınıza ve fikirlerinize geliyorsa, bilin ki bu konuda sizi tanımaya çalışıyor, anlaşılan sizinle bir ihtimal olup olmayacağını kestirmeye uğraşıyor.


Yönleri takip edin
İlginçtir, insanlar sevdiklerine sırtlarını dönmezler… Takip edin, size ancak zorunlu kaldığı koşullarda sırtını dönüyorsa beden dili onun henüz çözemediklerini çoktan anlamış demektir.


İltifatlar
Yaptığınız her şeyi onaylıyor ve beğeniyor, üstüne üstlük açıkça yaptığınız hataların mazeretini sizden önce üretiyorsa bu iş bitmiştir. Söz konusu şahsiyet sizindir, onunla istediğinizi yapabilirsiniz…

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
mu, sizden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkekler Doğal Kadınlardan Hoşlanıyor Sihir Ah Kadınlar 3 18 Nisan 2013 13:49
Kadınlar İyi SMS Yazan Erkeklerden Hoşlanıyor Sue Ah Erkekler 7 26 Temmuz 2012 22:15
Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanıyor Zen Ah Kadınlar 0 08 Şubat 2012 14:55
Sizden Hoşlanıyor Mu? Sihir Ah Kadınlar 0 10 Ekim 2011 10:11
Kadınlar sizden hoşlanıyor mu? SuNSeT Ah Erkekler 0 19 Ekim 2008 19:35