IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2010, 13:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kızsız Adama Tavsiye Mektubu




Kızsız Adama Tavsiye Mektubu

29.04.2010
IQ'n yerinde, sağlam bi işin var, toplumda gıpta edilen ve akşam eve gelince aynaya yazı yazacak kadar attırmalı bir cinsel hayatı olan adamsın. Ancak hoşlandığın kadın sana yüz vermiyor. Çünkü kendine kıllı bi ayı bulmuş. Paralı ama duygusuz ya da parasız ama çekici bi ayı. Kısacası boktan bi aşk ve seks ikileminin dışına kendini zor atmış durumdasın. Eksik olan parça ne, nedir bu kısır döngü? Hele hele "İnsan belli bi yaştan sonra çok seçici olmaya başlıyo" ya da "İstemedi n'palım kendi kaybeder" psikolojisi de hüküm sürmeye başladıysa iş iyice çığırından çıkmış demektir. Unutulmamalıdır ki gönül kaçanı kovalar. Bu nedenle aslında hiç de kolay değilsin ancak gece yatağında tek başına kalınca "Neden hala ben yalnızım, zımba gibiyim, kahretsin" demeye de pek gerenk yok. Aşk sorunsalını bi kaç basit adımla aşabilirsin. Kendinden korkmamayı öğrenmeli ancak dünyanın en mükemmel adamı olmadığı gerçeği ile de yüzleşmelisin. Belki de dünyanın en mükemmel adamısın ama bundan bize ne? Dünyanın yaratılış gayesi üzerine günlerce demeç verecek kadar birikimi bi adam olabilirsin ancak bu senin yer yer boktan olduğun gerçeğini değiştirmaz. Tersi de varittir cidden malsındır ve bu nedenle yalnızsındır. Tavsiyelerim mal olmayan nispeten hayatında arpa boyu kadar yol alabilmiş aklı bağında ağır abiler içindir:

1-Karşındaki insanı etkilemek için mesleğini bir baskı aracı olarak kullanmaktan vazgeçmelisin. Mesleğini cümle içinde kullanıp 1-0 öne geçmeye çalışıyorsan yalnız başına uykusuz geçecek gecelere hazır ol. Ayrıca o an gelip çatınca senin doktor, mühendis,broker yahut avukat olduğunu duyan kızın suratındaki o memnuniyetsiz ifadeyi göreceksin. Kadınları korkutma goçummm...

2-Çevresel koşullar nazara alındığında çevrende yalnız başına bir bayan olmadığını farkedeceksin. Nerde güzel bi kız varsa ye sevgilisi vardır ya da nişanlısı. Bu nedenle boştaki çirkinler familyasına talim etmek bir seçenek ama nereye kadar? Ancak gözün yükseklerdeyse ve illa da ulaşılmaz hatunu tavlama ısrarındaysan yeni başlayan güne yeni bir sevgili ile uyanma umudundan vazgeç. Çünkü bu şekilde sevgili bulamazsın. Umudunu yitirme ancak onun seni bulması için içindeki umudu da yitirme. Gitmediğin yerle git hatta küçümsediğin ya da sevmediğin şeyleri yap. Azılı bir rocker olabilirsin ama yalnız ve mutsuz isen rocker kızlar grubu sana bi bok katmaz. Bi gece de değişiklik yapıp gazinoya git, rakı iç.

3-Mastürbasyonu azalt. Fazla boşalmanın bedensel zararları yanında psişik etkileri de artık bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. Yalnızlığın sebep olduğu fazla boşalma reaksiyonunu karşı koymak için sağlam bir meşgale bulmaya çalış. Sabah her uyandığında ereksiyon olmanın sebebi hemen boşalıp rahatlamak değil fizyolojiktir. Canın her sıkıldığında alete uzanmayı bırak biraz nefes alsın.

4-Tek gecelik aşk müdavimlerinden isen aslında aşka inanma noktasında şüphen var demektir. Bu bakımdan birlikteliklerini azalt ve kadınların da duyguları olduğunu unutma. Sevişirken "Bana kocağım deeee, inleee bebeğim. Ohhh ******m benim" gibi çıkışların aslına bir fantezi olmadığını da unutma. Relaks ol. Çünkü o an yiyiştiğin kadının zaten kocası değilsin ve de olamayacaksın.

5-Çevrende onlarca güzel kızla gezen ve bi baltaya sap olamamış bi sürü erkek göreceksin. Bunun sebebi o adamın yatağının iyi olması değil kadın dilinden iyi anlamasıdır. Bu adamla bi şekilde arkadaşlık kurarak çevresindeki güzel bayanlara musallat olabilirsin. Ancak bunu başarınca o adamı egale etmeye açalışma. Çünkü güzel kadın her zaman senin gibi sevgili bulur ancak gerçek dostundan vazgeçmez. İyi karı skiyor olabilirsin ancak o kadının gerçek arkadaşını asla skemezsin.

6-Sürekli sana kur yapan ve hoşlanan ama senin hoşlanmadığın tipte bir kız olabilir. Sakın onu görmemezlikte gelme. Gekekirse onunla sevgili ol. Bu iyi bir tecrübe olacaktır. Belki de aradığın aşk budur da sen farkında değilsindir. Her çirkin kızın yanında mutlaka güzel kız olur ve bunların birbirine sadakati asla yoktur. Sabret ve doğru anı bekle. Kapanan kapı başka bir kapı açabilir.

7-Hiç sevgili bulamamaktan şikayet eden eden erkeklerin ruh yapısı incelendiğinde aslında bunun için karşı cinse bir fırsat vermediği de görülebilmektedir. Bu bakımdan öncelikle ne kadar masum olup olmadığının hesabını yap. Çevrendekilere bi şans verirsen mutlaka faydasını görürsün. Zor adam tripleri yerine gerekirse muhtaç ve ezik adam oyununu oyna.

8-Şeytan tüyü faktörü de önemli. "O değil bu kızı ben hakediyordum" modundaysan fazla şansın kalmamış demektir. Bu nedenle doğuştan şanssız olduğun gerçeği ile yüzleştikten sonra; kızların çevresinde pervane olduğu bu şeytani adamdan tavsiyeler alabilirsin. Ancak bunu yaparken direk yatağa atma ya da sevgili olma saiki ile değil de çay ve kahve içme gibi masum teklifler halinde yönelt.

9-Hayatında aradığı kadını bulamayan ve bu nedenle boşluğa düşen erkeklerin çok fazla yanlış yaptıkları ve duygusal sömürüye açık oldukları bir gerçektir. Bu yalnızlık hissi çok fazla yanlış yapmana sebebiyet verebilir. Mantığına mukayyet olup, ani karar vermekten kaçınmalısın. Elde edemediğin kız nedeni ile husule gelen kuyruk acısından kurtulmanın yolu bir başka kız olmayabilir. Doğru kişi için gerekirse beklemelisin. İntikam alma güdüsü sadec seni gülünç duruma düşürür.

10-Flört etsen de etmesen de hep yanılgılarla geçen bir ömür, nihayete ermeden önce; aşkı tatması tavsiye edilir. Ismarlama aşk da bir seçenektir. Hiç tanımadığın ya da tavsiye üzerine bi kızla çıkabilirsin. İnan bu yol hem gizemli hem de çok seksidir. Bilinmeyene olan özlem ayrıca seni zinde tutar.


Kaynak: Alkışlarla yaşıyorum

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adama, kızsız, mektubu, tavsiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adam Adama Yük Değil Can Gövdeye Mülk Değil (Adam adama yük olmaz) Atasözünün Anlamı Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 07 Temmuz 2014 14:56
Hemen Denetlenmesi Gereken Kızsız Erkekli 15+1 Öğrenci Evi. Düş Fotoğraf Kulübü 2 08 Kasım 2013 12:33