![]() |
![]() |
![]() | #6 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (4) | Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * CanDostu
İnanır mısınız bu konu üzerinde çok kafa patlattım. Bu konuyu incelemek için mesleğimi bir tarafa bırakıp çok araştırdım. Çünkü mesleğimle hiç örtüşmemektedir. Jeoloji olarak baktığımda deli saçması sonucu çıkıyor. Mesleği bırakıp irdeleme yoluna gittiğimde zorlayıcı teoriler var. Bütün sır Antartika'da bitiyor. Uzun düşünceler sonucunda Dünya'nın düz olmadığı sonucunu çıkarttım ben.
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi | ||||
|
Etiketler |
candostu, if kral cıplak, if-kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Oylaması * | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 10 | 25 Ocak 2018 14:56 |
IF-Kral Çıplak İlk Hafta Konuğu * AhuM | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 24 | 10 Ocak 2018 12:32 |
IF-Kral Çıplak İlk Hafta Oylaması * | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 17 | 04 Ocak 2018 23:20 |
109.Hafta Çok Bilmiş Konuğu ~coders~ | yoSun | IF - Çok Bilmiş | 13 | 17 Eylül 2015 12:01 |