IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IF-Kral Çıplak 2018 (https://www.ircforumlari.net/if-kral-ciplak-2018/)
-   -   IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Oylaması * (https://www.ircforumlari.net/if-kral-ciplak-2018/787298-if-kral-ciplak-dorduncu-hafta-oylamasi.html)

Sindy 18 Şubat 2018 17:13

Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Oylaması *

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Grace 18 Şubat 2018 17:27

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanim.

Tanem 18 Şubat 2018 17:58

Alıntı:

QueeN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041912163)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi mi,hanımefendi mi demeliyim bilemedim lakin çok nayifsiniz çok mersi.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:58 -->-> Daha önceki mesaj 17:57 --

Alıntı:

Ay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041912168)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi çok nayifsiniz çok mersi

Sindy 18 Şubat 2018 19:23

Ee hanımefendi de diyebilirsin hanım da nasıl istersen. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne demek her zaman. :)

Ocean 18 Şubat 2018 19:58

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi diyorum, çok nayifim biliyorum söylemenize gerek yok, mersi.

Tanem 18 Şubat 2018 20:40

Alıntı:

Ocean Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041912242)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi diyorum, çok nayifim biliyorum söylemenize gerek yok, mersi.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi çok mersi de o benim refligimdi,neden çalıyonuz ki :)

Ocean 18 Şubat 2018 20:53

Alıntı:

Tanem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041912266)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi çok mersi de o benim refligimdi,neden çalıyonuz ki :)

siz yorumlayın diye yaptım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi, zaten siz seçildikten sonra bir sürü sorularla kafanızı şişirip sizi yoracaklar, o yüzden yani. sizi düşündüğümden, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi düşüncesiz değilim ben. saygılar.

Owner 18 Şubat 2018 21:10

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok aktif gördüm o yüzden oyum ona.

Tanem 18 Şubat 2018 22:02

Alıntı:

Ocean Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041912276)
siz yorumlayın diye yaptım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi, zaten siz seçildikten sonra bir sürü sorularla kafanızı şişirip sizi yoracaklar, o yüzden yani. sizi düşündüğümden, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi düşüncesiz değilim ben. saygılar.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi çok düşüncelisiniz anlıyorum.Peki bana soru mu,sorcaklar ne sorusu acaba ? :)

Togepi 18 Şubat 2018 22:05

Kıskandım. Ben de nayyiif olmak istiyor ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımı tıklıyorum.

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:01.