![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Madem Kayserilisin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize biraz sucuk ve pastırmanın faydalarını en iyi sen anlatırsın :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Tebrik ederim kardeşim. Soruma gelecek olursak kendini 5 yıl sonra nerede göruyorsun? :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim... Soru Olarak ise Dolar haftayı kaç ile kapatır.? :) |
* Miyobum ben uzağı göremiyorum :(( Alıntı:
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. * 4,22 hafta sonu beklentim :)) |
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Hayal kurmaktan nefret ettiğini söylemişsin, peki hayatında keşkelerin mi iyikilerin mi daha fazla? Neşeli hareketli birine de benziyorsun, bir anda ruh halini değiştirebilecek ne var? Teşekkür ettim kolay gelsin. |
* Sanırım keşkelerim daha fazla. * Dert yarıştırmanın çok meşhur olduğu ve kimsenin kimseye tahammül edemediği şu günlerde herkesin kendinin terapisti olduğu varsıyımıyla hareket ediyorum. Deyim yerindeyse tozu halının altına süpürüyorum. Sorunlar artık boyu aştığı için görmezden gelmeye çalışıyor sonra bi yerde tıkanıyorum. Anlık iniş çıkışlar buna bağlı. Recep ivedik filminde ağlamış bir insan olarak ruh halimin stabil olduğunu söylemem pek mümkün değil :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Son günün soruları benden de gelsin; |
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Bir soru da benden gelsin. Neden hicbir sey yok da bir şeyler var ? |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:56. |