![]() |
IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 11. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz ;rolleyes Konumuz 07.05.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . |
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kisaca kendini bizlere tanitir misin? in misin cin misin? :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN @Uzman Bize Hayallerinden Bahseder misin? |
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Alıntı:
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Tabi kii bahsedeyim. İsmim Tolga, 1991 - Kayseri doğumluyum. Erzurum - Okul Öncesi Öğretmenliği mezunuyum fakat 8 yıldır bir firma da Bilgi Teknolojileri Yöneticisi olarak çalışıyorum. Ahmet Yesevi Üni. - Bilgisayar Mühedisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Askerliğimi yaptım, her ay annemin gün yapması sebebiyle biriyle baş göz ediliyorum sonra derin nefes alınca geçiyor :))) Evli ve iki çocuk babası değilim. İyi düzeyde Arapça, az da olsa İngilizce bilmekteyim. Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN * Bu hayatta yapmayı en çok sevdiğin şey nedir? |
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Avrupa birliğine girmemiz için neler yapmalıyız ? Son olarak bizden ne istiyorsun? |
Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Konukluğunun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dualarda buluşalım. dsjkfh Bugünün şarkısı için ne önerirsiniz bana Uzman bey? |
Teşekkür ederim Togi. Kandil de mesaj atmadın, simit göndermiştim geldi mi? Yalın - Benimki |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:15. |