![]() |
![]() |
![]() | #11 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Diyor ki şair; "Yürü! hür maviliğin bittiği en son hadde kadar İnsan, alemde hayal ettiği müddetçe yaşar" Siz yine de hayal kurmaktan vazgeçmeyin, yoksa yaşamanın ne manası kalır : ) Cevaplarınız için teşekkür ederim Kolay gele... |
|
![]() | #12 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Ben teşekkür ederim, güzel soruların için. (: |
|
![]() | #13 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önceLikLe tebrik ediyorum Veee hızlı ßir ŞekiLde soruma Geçiyorum ![]() ![]()
__________________ Ruhum hep hayLaz kaLacak, Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. " |
|
![]() | #14 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Hellöö |
|
![]() | #15 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (4) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatta yapamam dediğin şey ve yapmaktan keyif aldığın şeyler nelerdir acaba LG-K520 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. |
|
![]() | #16 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim. Benimde birkac sorum var musadenle sormak istiyorum. Öncelikle nasılsın ? Bir insanda asla tahammül edemeyeceğin davranışlar nelerdir? Asla affetmem dediğin bir davranış var mı ? Kendinde en nefret ettiğin yönün ? Hayatındaki eksik nedir ? Daha fazla sormak isterdim ama yormim sizi.. Şimdiden teşekkür ediyorum kolay gelsin. ![]()
__________________ 🌹 Allah'ın bahşettiği en güzel aksesuardır vicdan. Takın onu yüreğinize. |
|
![]() | #17 | ||||||||
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc
Herhangi bir olay değil ama sorunlarınızla başbaşa kalıp ve o sorunları kendi başınıza çözmeye başlayınca büyüdüğünüzü hissediyorsunuz. Çok şey yaşıyoruz aslında iyi kötü, hepsinin bana ayrı tecrübesi olduğuna inanırım. (: Ama hala bir yanımız çocuk kalıyor. Arada onu çıkarıp oynuyoruz işte ![]() Teşekkürler sorun için.Cevap tatmin etmiştir umarım --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:14 -->-> Daha önceki mesaj 16:13 --
Sorulmasını istemediğin mi demek istedin acaba (: | ||||||||
|
![]() | #18 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc evet evet söyle bana hadi :P |
|
![]() | #19 | ||||||||||||
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc
Bungee jumping hayatta yapamam. Çok yapmak isterim ama o bana fazla ![]() Pubg ve Pes şuan için (:
Teşekkür ederim soruların için. (:
Fark etmez sen sor ![]() | ||||||||||||
|
![]() | #20 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Merhaba Beyefendi .Üç soru sormak istiyorum ben de ;d 1.Bir arkadaşlıkta en değer verdiğin şey nedir? 2.Hayatında sevginin rolünü nasıl tanımlarsın? 3.En son ne zaman ağladın? Neden?
__________________ Belki yağmura da gerek kalmazdı, İnsanlar bu kadar kirli olmasaydı.. |
|
![]() |
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, tpc |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 15 Aralık 2018 18:49 |
IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 35 | 21 Eylül 2018 01:48 |
IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 14 | 26 Ağustos 2018 12:51 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |
IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Ocean | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 35 | 18 Şubat 2018 20:41 |