![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara Konukta olurmuş ;d |
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara Tebrikler...kLara |
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara Alıntı:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] istenilirse tabiki |
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara Hayırlı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] O meşhur sorularımdan soracaktım ama daha önce başka yerde sordum sanırım (: yine gelirim |
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara Üniversiteyi nerede okudunuz? Hayata dair bakış açın nasıldır? Hangi yıl internet ile tanıştınız? Aşk senin için ne ifade ediyor? Sevgilin varmı eğer varsa sevdiğin kişiyle hangi şehirde yaşamak isterdin neden? |
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara Tebrik ederim |
Teşekkürler :) |
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara Tebrik Ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :) bende merak ettiğim bir kaç soru sorayım öyleyse. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hemcinslerin seni neden bu kadar kıskanıyor? Özellikle mi kıskandırıyorsun, bu durum hoşuna gidiyor mu? Yapmadım ama yapmak istiyorum dediğin bir şey var mı? "Onunla konuşmak iyi geliyor" dediğin biri varmı? Hayatına alacağın erkek nasıl olmalı? ve anlık birşey soracağım, Şuan çalıştığını biliyorum. İş yerinde olmak yerine, nerede olmak ve en çok ne yapmak isterdin? ufak bir hayal kur bakalım .) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:32. |