![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara Alıntı:
Ya öncelikle ilk defa bu kadar şaşırtıcı ve ilgi çekici sorularla karşılaştım tşk ederm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] farkını ortaya koymuşsun :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara Dilek İmamoğlu ile bir akrabalığınız var mı acaba? Bu görselde daha çok benziyorsunuz maşallah sübhanallah. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara Hayata bakış açınızı merak ediyorum, ayrıca olmazsa olmazım değiniz kırmızı çizgileriniz varmı. Son olarak imkanlar dahilinde Hayalinizde Farklı bir ülkede yaşamayı düşünüyormusunuz. |
|
Bencil ol , en önemli varlığın şu hayatta kendin olduğunu unutma , kendin için yaşa ve içinden nasıl yaşamak geçiyorsa öyle yaşa diyorum , imkanlarım dahilinde de şükürler olsun güzel bir hayat yaşıyorum :) Olmazsa olmazım ailem :) kırmızı çizgilerim var iş ortamında ayrı sosyal hayatımda ayrı kategorilendirdiğim durumlar var. :) Ülkemi seviyorum yaşamak için başka bir ülkeye gitmem ama seyahat edip , tatil yapmak için düşündüğüm birkaç ülke var :) Teşekkür ediyorum sorularınız için. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara Tebrik ederim, güzelliğini neye borçlusun? Aileden mi geliyor:cokcool: |
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler En çok utandığın an ne zamandı? En son neden ağladın? Hayatta olmazsa olmaz dediğin aşırılık durumuna bir tane örnek verir misin? |
Teşekkür ediyorum :) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:49. |