![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Allah sevdiğine tez zamanda kavuştursun, ailen içinde acil şifalar diliyorum. Çok güzel bir şey 22 yaşında birinin uzun yıllar süren bir ilişki düzeyinde yaşayıp mutlu olması. Nazar değmesin. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Alıntı:
=) *Eğitimde öncelikle, "Aile" daha önemlidir. Mesela ; Çocuk daha okula başlamadan, ailede ne görürse/kaparsa okul zamanlarında da, aynılarını yapmaya devam eder. Bir çocuğun eğitim sürecinde, "aile" çok önemlidir. *Sabrımı taşırmak diyebilirim normalde buna. Ama -inanılmaz derecede- sabırlıyım. Hani 'Peygamber sabrı' derler ya, heh işte. Bende de ondan var. (: Oje taşırmak düzgün süremeyen birisi için, elbet daha zor olur. :B Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ediyorum Meleğim. :optum: *Seni sana nasıl anlatayım ; Aslında şöyle diyebilirim. Bir kediyi nasıl seviyor - başına zarar gelmesini istemiyorsam, senin için de öyle Meleğim. {İkimizde kedilere düşkün olduğumuz için, en kısa yoldan böyle yanıtladım. :melek:} Bir kere kalbin çok temiz. Hiç kin veyahut kötü bir şey besle(-ye)miyorsun. Senin en çok sevdiğim bu. *En önemlisi ; "Takımdaşız" ve de "Kedi Severiz".. Değerlimsin.! ;s18 --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:53 -->-> Daha önceki mesaj 00:48 -- Alıntı:
:tatli: *İrcforumları genel itibariyle güzel ve geniş bir platform. Her sunucu - Her forumdan neredeyse arkadaşlar mevcut. Her şeyden haber olunması adına, geliştirilmiş bir yer. :optum: --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:56 -->-> Daha önceki mesaj 00:53 -- Alıntı:
22 yaşında ve yaklaşık zaten 3 senedir tanıdığım birisi. 9 ay felan oldu, birlikteliğimiz. :melek: *Ailem konusunda gelirsem ; normalde söylemek istemem hiç. Ama ben anne-babamı maalesef, Kaybettim. {Sadece liseden sonra, hastalanınca, yanlarında durmuştum.} Mekanları cennet olsun İnşaAllah meleklerimin.. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Allah rahmet eylesin, kusuruma bakma. Mekanları cennet olur inşAllah. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :melek: ~ yaz mevsimi mi / kış mevsimi mi ? ~ bir meyve olsan hangisi olurdun ? ~ Paylaşımcı mısın ? ~ Forumumuz hakkındaki düşüncelerin ? Teşekkür ederim cevapların için şimdiden , keyifli forumlar. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrik ederim canım :melek: Sorularimla geleceğim |
Teşekkür ediyorum ablacım. :melek: *Yaz mevsimi daha iyi sanki, böyle biraz ilkbahar havası hatta daha iyi. Kışın, kansızlığım olduğu için üşüyorum ve aslında kar'ı severim, ama buz tutunca hiç haz etmem. =) *Çilek olurdum diye düşünüyorum. Çünkü çok severim, böyle krem şantiye felan banıp yemesi, ımm. Canım çekti şimdi bak, kızzz. ^^ *Paylaşımcıyımdır. Ama biraz da kişisine göre, bu durum. (: Sevmediğim insanlarla, neyi paylaşabilirim diyeceğim.. Ancak yine de çok alçak gönüllü olduğum için, kahretmesin ki paylaşımcıyım. *Forum hakkındaki düşüncelerimi, bir başka arkadaşın sorusunda cevaplamıştım. Ancak tekrar cevaplayayım. Güzel ve geniş bir platform. Her irc'ten - Her forumdan neredeyse arkadaşlar mevcut. Herkesin nerede ne olmuş, ne bitmiş şeklinde haberi olabileceği bir yer. Sevdim burayı. Ben teşekkür ediyorum ablacım. :optum: --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:49 -->-> Daha önceki mesaj 13:49 -- Alıntı:
Mutlaka bekliyorum. :tatli: :optum: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Kediniz çok tatlıymış hanfendi. Bal mı kaymak mı ismi? |
En yakın zamanda sahipleneceğim. :tatli: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrik ederim if’in cimcimesi..;s26 Hic bi soru sormayacam Seni merak edenLer sorsun.. Ben Seni boyLe cok Seviyorum..;s26 Hep boyLe kaL pirLanta yurekLim benim.. Love you my Sweet Candy..;s26 |
Güzelliğim benim. :melek: :optum: Çok teşekkür ederim ablacım, çok mutlu etti beni güzel yorumun. {Ich liebe dich, Schöne Frau..} ;s54 :B |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:22. |