![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Yönetimin keyfi banlamalari ile ilgili düşüncelerin nedir ? Forum resmi kurumlardan bile daha katı değil mi ? Devlet dairesi yönettiklerini düşünüyor olabilirler mi ? |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrik ederim, Hayatının her alanında başarılar dilerim |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m can abisi oyh seçilmiş kaç yıl oldu bilmem ama çok yıl oldu Sefiliyosun abisinin gülü :) Nasıl gidiyor bu hayat bakem di bakem :) hiç özlemedin beni demi anlat bakem :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Calisiyomusun? |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Tebrıkler çikileta |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Alıntı:
Ben böyle şeylere karış(-a)mam. Sevmem böyle konulara dahil olmayı maalesef, çünkü çoğu şeyden sonradan haberim oluyor. Yönetim konusuna değinirsem ; Herkesin bir yeri yönetme şekli farklıdır. Kimisi çok alçak gönüllü, kimisi sert yapıdadır. *Ama dediğim gibi, bunlara dışarıdan birisi ve pek de kavga-gürültü olaylarını takip etmeyen birisi olarak, yorum yapmam hoş olmaz.. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:29 -->-> Daha önceki mesaj 22:27 -- Alıntı:
{Sorularınla gelmeni beklerdim. :a38:} :78aNG5: --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:32 -->-> Daha önceki mesaj 22:29 -- Alıntı:
Evet, 3 senedir az çok tanışmışlığımız var. Ve, beni unuttun! Beni beni, kardeşini. :a38: *İyi gidiyor diyelim abim, şuana kadar pek değişiklik yok. {Ayrıca, özleyen insan beni bulur şekeerriimm.} ;s51hıhh --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:33 -->-> Daha önceki mesaj 22:32 -- Alıntı:
*Hayır şuanda çalışmıyorum. Ancak yeniden üniversite sınavına girsem mi deyip, arada 3-5 soru çözmeye çalışıyorum. Böyle işte. :tatli: --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:34 -->-> Daha önceki mesaj 22:33 -- Alıntı:
{Soruların ile bekliyorum. :a38:} :melek: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella Hayatın anlamını tek bir cümle ile anlatman gerekse bu ne olurdu? Güzel şeyler çabuk mu biter? Uğurlu sayın kaç? Burçların enerjisine inanıyor musun? Fala inanır mısın? Hiç baktırdın mı? Şimdiden teşekkür ederim :) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:48. |