![]() |
![]() |
|
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forum geçmişinden bahseder misin ek olarak hayatındaki en büyük keşken ve iyikin nedir ?
__________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" Konu Furkan- tarafından (10 Haziran 2020 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir. | |
|
![]() | #2 | ||||||||||||||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa
Teşekkür ederim ![]()
Ailesine düşkün, arkadaşları dostları ile vakit geçirmeyi ve hayvanları seven neşeli bir insandır ![]()
İsmim Reyhan . Ankara'da yaşıyorum. Öğretmenim normalde tayinim Doğuda o sebeple senenin çoğunu Ankara'da geçirmiyorum. 2012 civarlarında mircalem ile başlamıştım. Daha sonra bir dönem bırakıp geri döndüğüm zamanlar oldu . Çalıştığım için birsüre sonra da irc e vakit ayırmadım . Gezmeyi, yeni yerler görmeyi seviyorum, bolca kitap okurum Stephen King hayranıyımdır. Spor yapmayı seviyorum şu sıralar evde devam etsekte ![]() ![]()
Büyük bir forum geçmişim yok ![]() ![]()
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||||||||||||||
|
![]() |
Etiketler |
if kral ciplak oylaması konugu floa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 34 | 10 Ocak 2020 13:42 |
IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb | Ulker | IF-Kral Çıplak 2019 | 18 | 09 Aralık 2019 10:30 |
IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che | YaRen | IF-Kral Çıplak 2019 | 25 | 01 Ağustos 2019 09:12 |
IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 15 Aralık 2018 18:49 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |