![]() |
![]() |
![]() | #11 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] •İnsanların çıkarcı menfaatcii olduklarını hangi ara ne zaman anlarsın ? • bu son zamanlarda zamlar hakkında ne düşünüyorsun ? • ismin ve yaşın nedir ? • herkese güvenir misin ? • forumda en samimi bulduğun uyeler ?
__________________ 𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓ღ𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐 |
|
![]() | #12 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskler Insanlarin menfaatci olduklarina zamanla anliyorsun Evet zamlar hepimizi etkiledi uzucu ins en kisa zamanda duzelir diyoruz ama duzelicek gibi deyil allah hepimizi yardimcimiz olsun Evet guvenirim herkesi kendim gibi saniyorum tabiki de yokarda gibi dedim zaman la insanlari taniyorsun guvence limi deyilmi diye . Forumda cok kisi tanimiyorum suan ki uye samimi oldum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o benim icin ozel insallah illerki zamanda olur Ismimi pek solemem ama yayinlarimda belli etim gibi kendimi tanitirim ismim pek solemem 49 yasindayim fransadan yasiyorum aydinliyim aslen evliyim 2 cocuk annesiyim bir kizim evli oglan bekar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskler sormak istedin varsa buyur
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Missy tarafından (11 Aralık 2022 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir. | ||||
|
![]() | #13 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]()
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #14 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskler ![]()
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
![]() | #15 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy Kutlarım ve güzel bir hafta geçirmeni dilerim sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ) - Hayvanları cok seviyorsun sanırım paylasımlarında görüyorum. Peki kendine ait minik dostların var mı ? - Mesleğin nedir ? eger bu mesleği yapmasaydın ne olmak isterdin ? - Sence bir insanı kıymetli kılan en önemli özelliği nedir veya ne olmalıdır? Tesekkur ediyorum :* |
|
![]() | #16 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskler Kopek gim vardi apartman da bakamadim bebek 3 aylik 1 hafta kizim bakti 1 hafta ben olmadi satim 2 tane kedim eDy le Arya kopek le kedi zor oluyordu ![]() Evet meslegim kuru temizlik ama meslegimi yapmadim temizlik sirketinde calisiyorum en sevdim meslek hemsire insan kurtarmak saglikli olmasi icin olmak isterdim Insan kiymetli olmasi icin guvenmek sadik durustluk olmasi onemseyen yalan .. yalani sevmem Kisa kesiyorum yoksa sabah kadar yazarim ![]()
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||||
|
![]() | #18 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim sorum ama iddia olabilir.
__________________ 𝕭𝖊𝖓𝖎 𝖋𝖆𝖟𝖑𝖆 𝖒𝖊𝖗𝖆𝖐 𝖊𝖙𝖒𝖊 𝖘𝖊𝖓 𝖐𝖊𝖓𝖉𝖎𝖓𝖎 𝖇𝖎𝖑 𝖞𝖊𝖙𝖊𝖗. |
|
![]() | #19 |
Çevrimiçi ⭑paramponçik⭑ ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy Dürt @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ciim ![]() ![]() @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Canım Tebrik ederim Konu idyllic tarafından (13 Aralık 2022 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() | #20 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler canim
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Oylaması * | Beatrice | IF-Kral Çıplak Anket | 11 | 06 Aralık 2022 18:32 |
IF-Kral Çıplak 22 Hafta Konuğu aSk | Sarya | IF-Kral Çıplak 2021 | 14 | 22 Aralık 2021 17:21 |
IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 34 | 10 Ocak 2020 13:42 |
IF-Kral Çıplak 20. Hafta Konuğu * `She | Beatrice | IF-Kral Çıplak 2019 | 23 | 02 Ekim 2019 22:59 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |