IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İllegal Faaliyetler (https://www.ircforumlari.net/illegal-faaliyetler/)
-   -   QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Emek Hırsızlığı. (https://www.ircforumlari.net/illegal-faaliyetler/995322-qbilisimcom-set-sinan-illegal-faaliyetleri-ve-emek-hirsizligi.html)

humAn 12 Aralık 2022 09:03

Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
 
Kodsal farklılık deyip duruyorsun da görsel olarak tıpkısı o nasıl olacak :cokcool: size yakışan özür dileyip konuyu kapattırmanız iken siz hala kuyruğu dik tutmanın peşindesiniz anlamış değilim neden bu inat @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] işiniz de gayet başarılısınız size yakışmıyor bu durum.

Comedian 12 Aralık 2022 09:51

Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
 
İş forumda pr konusu oluyor gibi sevgili dostlar , yönetim kod baksın , if gerekeni yapsın bla bla. Neden if sizin yazılım kodlarinizi ayırt etsinde evet a firması haklıdır b firması haksızdır desin , böyle bir görevi mi var ? Vaktiyle iki firmadan da hizmet almış biriyim neden a firmasının yardakçısı olayım üzerinden 10 yıl geçmiş paramı ödemiş hizmetimi almışım. Yaşanan her sorunda koşa koşa IF'e gelip konu açmak uzattıkça uzatmak ne anlam taşıyor hep bunu düşünmüşümdür. IF bu alemin insan hakları mahkemesi mi ? Kocaman insanlarsınız ticari hayat ve itibarınız olduğundan bahsediyorsunuz , gidin bilisim şubeye suç duyurusunda bulunun ak kara neyse ortaya çıksın sorunlarınızı halledin . Konu benim babam senin babanı döver şekline dönmüştür.

Her iki firmaya da hayırlı işler diliyorum , mutlu haftalar bol kazançlar.

KTeknoloji 12 Aralık 2022 10:33

Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
 
Merhaba If Kullanıcıları,

Konuyu başından bu yana takip etmekteyin piyasada Zsohbet olarak bilinen aplet SekerShell aittir evet burda kimsenin ZSohbet bize aittir diye soyledigi yok zaten aksini ispat eden'de yok ama böyle birşey var hiç bir firma hiç bir şahıs gorsel bize aittir insanlar bu göresele alışmış mantıgını kullanıpda çalıntı/hırsızlık diye suçlayamaz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız apleti yaparken yanında durdugumu ve sadece görsel tema olarak ZSohbet'e benzemesi gerektigini benim şahsi fikrimdir bu sebebten dolayı görsel hırsızlıgımı yapmış olduk ? soruyorum IF kullanıcılarını @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in de belirttigi gibi madem konu detaylandırılmak isteniyor o zaman forum yönetiminin belirledigi kişi veya kişiler apletin kod yapısını incelesinler benzer herhangi bir kod varsa SekerShell firması haklıdır görsel hak kimse TALEP EDEMEZ

SekerShell Firmasnini Dedigi Gibi 5846 s. Kanunun 67, 68, 69 ve 70 maddeleri aşikardir

1. Eser sahibi, eserin değiştirilmiş şekilde çoğaltılmasının, yayım ve temsilinin, radyo ile yayımının menedilmesini ve tecavüz edenin, tedavülde bulunan çoğaltılmış nüshalardaki değişiklikleri düzeltmesini veya bunların eski haline getirilmesini talep edebilir. Değişiklik, eserin, gazete, dergi veya radyo ile yayımı sırasında yapılmışsa eser sahibi, masrafı tecavüz edene ait olmak üzere, eseri değiştirilmiş şekilde yayımlamış olan bütün gazete, dergi ve radyo idarelerinden değişikliğin ilân yolu ile düzeltilmesini talep edebilir;

2. Güzel sanat eserlerinde eser sahibi asıldaki değişikliğin kendisi tarafından yapılmadığını veya eserdeki adının kaldırılmasını yahut değiştirilmesini talep edebilir. Eski halin iadesi mümkün ise değişikliğin izalesi ammenin veya malikin menfaatlerini esaslı surette haleldar etmiyorsa eser sahibi eseri eski hale getirebilir.

Yukardaki 67. maddenin 2. fıkrası geçerlidir ZSohbet ismi hic bir yerde geçmemektedir görsel benzerlik zaten mevcuttur bunu kullanıcılar dahi fark etmektedir ekran görüntüsüne bakmadan iki link karşılaştırıpta görebilirsiniz 67. maddenin 2. fikrasina uygundur

Gelelim Kullanım Sözleşmesine bilindigi gibi ZSohbet ömür boyu satılmaktadır ve yıllık barındırma ücreti verilmektedir ömür boyu ücretini verip alınan bir ürün nasıl karşılıksız sözleşme fes edilebilir bunun hukuki sorumlulukları yokmu ? tabiki var bir ürün alıyorsunuz aradan aylar geciyor ürün sahibi benle sorun yaşadın ürünümü geri ver veya ürünü kullanılmaz hale getiriyor burda kim suclu SekerShell firmasi ömürlük ürün satipta karsılıksız sözleşme fes etme hakkına sahip oldugunuzumu zannediyorsunuz piyasada TEKEL'misiniz ? o zaman hukuki sonuclarinada katlanirsiniz..

Madde 68: Bedel talebinde bulunan kişi, tecavüz edene karşı onunla bir sözleşme yapmış olması halinde haiz olabileceği bütün hak ve yetkileri ileri sürebilir.

Ki zaten 68 maddeyi ileri sürüyoruz suan magdur SekerShell Firmasimi yoksa SekerShell'in keyfi muamele yapip Sözleşmeyi Fes Ettigi Kişilermi ? soruyorum size Apletin Kullanım Hakları Bana aittir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...](Sinan) Ben Kodlattim..

KTeknoloji İnternet Teknolojileri ( Ahmet Turan Memiş )

Rhytia 12 Aralık 2022 10:59

Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
 
Merhaba. Konu tatlıya bağlanır umarım. Her iki taraf adına da üzgünüm...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seninle şurada hem fikir değilim "yardakçılar" kelimesi hoş olmamıs. Herkes fikrini söylesin.. Seni haklı bulanlarda var onlar da o tabirle mi anılsın?

Bir taraf degilim, üzüldüm sadece..
Kolaylıklar diliyorum.

eLsaa 12 Aralık 2022 11:21

Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uzun Uzu Süslü Cümleler Kurmaya Ne Gerek Var. Herkes görmek istediği pencereden Görüyor Zaten. Önemli oLan Sen Kendin için Bu haksızlığı ortadan kaldırmak ;) .. Haklı olmak bizi tatmin etmez, mutlaka geri kalanların haksız olduklarını da kanıtlamamız gerekir :melek: =) =)...


KeyifLi ForumLar

Ocean 12 Aralık 2022 11:25

Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
 
emek hırsızlarının gün yüzüne çıkartıldığı bu başlıkları seviyorum. bir insan çaldığı bir içeriği aciliyetten kurdum (bir kereden bir şey mantığı ile) diye utanmadan savunmaya ve durumu normalleştirmeye nasıl çalışıyor akıl alır gibi değil.

Kursad 12 Aralık 2022 12:06

Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
 
Esselam IF kullanıcıları;

Her iki tarafta uzun yıllardır hizmet aldığımız ve iletişim halinde hukuk kurduğumuz arkadaşlar. Nitekim her iki tarafta kendi nezlimde Türk IRC'sine yakışır kişilikler Ömer, Alper ve Sinan ciddi anlamda bu IRC Hosting sistemine emek vermiş arkadaşlar. Böyle bi konuda karşı karşıya gelmeleri benim gibi ortak arkadaşları üzmüştür. Her iki tarafada geçmiş olsun.
Benim anladığım kadarıyla Sinan biraz hırslanmış karşısında işin en iyisi olduğundan açıklarını Ömer öne sürmek istemiş.
Keşke konu buralara kadar gelmeseydi kendi içlerinde çözebilselerdi. Taraftar hiç araya girerek konuyu çıkmaza sokmasınlar bence iki taraf kendi ortak kanaatinde kişiler ile bir araya gelerek IF'de adaletli çok yönetici var bu yönetimde bence ortak bi çatıda uzlaştırılarak tatlıya bağlanabilir.

Set 12 Aralık 2022 12:35

Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
 
Öncelikle Tekrar Merhabalar, kötü iyi bircok yorum yapilmış, saygı duyarım insanların düşüncelerine, o sebeble bir sonuca varalım artık ne çalınmış ne yapılmıs görelim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ye ricada buluncam, gereksiz konu dısı yorumların silinmesine ve detaylı sekilde codların incelenmesini talep ediyorum

Örnek codlamalar:

QBilisim ZWeb Codlaması:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


SekerShell ZSohbet Codlamasın:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Nickolas 12 Aralık 2022 12:39

Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
 
Her iki tarafı tanıyorum mesajları ile başlayan sözleri görünce gülüyorum
Adam bildiğin görseli almış koymuş kılıfına da uydurmaya çalışıyor yok if yönetimi kodları incelesin yok hakem tutalım hakeme gerek yok neymiş görsel benzerlik aynı olsa da kodlar farklı ya oldu opel marka bir aracın görselini woswogen alsın kullansın bakalım kullanabiliyor mu ya arkadaşlar şaşırmayın doğruya doğru demek lazım yanlışa yanlış 2 firmada bu işten ekmek yiyen insanlar seker nasıl kendine yaptırdıysa qbilişim de yaptırsın sorun ortadan kalksın taklit etmesin ama kendine özgün yapsın problemde ortadan kalksın

Karadayı 12 Aralık 2022 12:43

Cevap: QBilisim.Com Set Sinan - Illegal Faaliyetleri ve Hırsızlığı.
 
Geçmiş olsun sekershell


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net