IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Aralık 2011, 14:26   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
e-Ticaret Terremark ile daha güvenli!




Dünyanın lider veri merkezi ve bulut bilişim hizmetleri sağlayıcısı Terremark, tüm dünyada hizmet verdiği Google, Yahoo, Facebook, Energizer, Microsoft gibi internet devlerinin yanı sıra şimdi de Türkiye’deki e-Ticaret sitelerine hizmet vermeye başladı.
Bir Verizon Communications şirketi olan Terremark, dünyanın bir çok önemli noktasında bulunan 50 adet üst seviyede veri merkeziyle dünyanın önde gelen kuruluşlarının yanında İstanbul’da bulunan veri merkezi ile kritik ve kesintisiz çalışması gereken şirketlere ve e-ticaret sitelerine hizmet veriyor.
Dünyanın en önemli internet trafik değişim noktaları arasında bulunan Terremark Veri Merkezleri, iş birliği yaptığı 170’in üzerinde operatör sayesinde hem şirketlerin hem de hizmet sağlayıcılarının, hizmetlerini, uluslararası internet omurgasına bağlanarak kolaylıkla tüm dünyaya sunabilmelerini sağlıyor. Gerek lokal gerek küresel çapta hizmet sunmak isteyen kuruluşlar Terremark veri merkezleri ve bağlantıları ile dünyanın farklı lokasyonlarında bulunan kullanıcılara rahatlıkla hizmet sağlayabiliyorlar.
Türkiye’nin operatör bağımsız hizmet veren veri merkezi olma özelliğine sahip Terremark İstanbul veri merkezi, birçok operatör üzerinden sağladığı yedekli internet bağlantısı sayesinde e-ticaret uygulamaları gibi kritik uygulamaların 7/24 kesintisiz çalışmasını sağlıyor, böylelikle site sahibi firmaların sitelerin hizmet dışı kalması durumunda karşılaşacakları ticari kayıpları en aza indiriyor. Farklı operatörler üzerinden eşzamanlı olarak hizmet sağlanması aynı zamanda internet sitelerine bağlanma sürelerini kısaltıyor, böylelikle hizmet kalitesini artırıyor. Internet bağlantısındaki yedekliliğin yanısıra veri merkezi altyapısı için tasarlanan yedekli yapı ile Terremark, firmalara kesintisizlik garantileri sunuyor.
Hükümetlere hizmet sağlayan bir firma olarak bilgi güvenliğine de çok önem veren Terremark, ISO27001 kalite sertifikasına sahip olup, buna ek olarak global şirketler tarafından ilk gereksinimlerden biri olarak aranan SAS70 bilgi güvenliği uygunluk raporuna sahip.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bilişim, bulut, daha, eticaret, güvenli, ile, internet, terremark


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google artık daha güvenli! Slipknot Arama Motorları Haberleri 0 19 Mayıs 2010 13:26
Daha güvenli bir Firefox için! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 19 Nisan 2010 20:47
Win 7 artık daha güvenli! Dilara Windows 0 14 Mart 2009 11:31