IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Şubat 2012, 18:36   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Anonymous'tan Türkiye'ye ''soykırım'' tehdidi!




Siber aktivist grup Anonymous, Ermeni soykırımını tanıyana kadar Türkiye’nin resmi sitelerine saldırı düzenleyeceğini açıkladı. Hacker grubu ABD’ye de iddiaları tanıması için bir yıl süre verdi.
Dünyaca ünlü siber aktivist grup Anonymous, Türkiye ve ABD hükümetlerine Ermeni soykırımını tanımaları çağrısı yaparak aksi halde resmi sitelere saldırı düzenleme tehdidinde bulundu. Grubun izlebin sitesi üzerinden yayınladığı 25 Ocak tarihli ‘Operation Armenian Genocide’ (Ermeni Soykırımı Operasyonu) adlı izlenimde, “1915’te Türkler milyonlarca Ermeniyi öldürdü. Şimdi bu eylemlerininiz bedelini ödemek zorundasınız. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 2 milyon insan Türkler tarafından öldürüldü ve siz hâlâ soykırım işlendiğini inkar ediyorsunuz. Fransa’ya karşı protestolarınız işe yaramayacak. Fransa yüzlerce tarihçinin desteklediği yasa tasarısını kabul edecek. Avrupa Birliği’ne katılamadınız ve asla da katılamayacaksınız. Bu size bir uyarıdır. Soykırımı tanıyana kadar Türk hükümetinin internet sitelerini hedef almaya başlıyoruz” deniliyor.

Mesajda ABD’ye ise bir yıl içinde Ermeni soykırımını tanıma süresi veriliyor ve Amerikan hükümeti şu sözlerle uyarılıyor: “Her dört yılda bir ABD’de başkan olmak isteyen tüm devlet yetkilileri Ermeni halkına soykırımı tanıyacağını söylüyor. Ancak ABD hâlâ soykırımı tanımadı. Eğer bu gelecek yıl da devam ederse ABD’nin de resmi sitelerini hedef almaya başlayacağız. Ermeni Soykırımı Operasyonu başladı. İzlenim sitesi, grubun “Biz Anonymous’uz, Biz lejyonuz. Biz affetmeyiz. Biz unutmayız. Bizi bekleyin...” sloganı ile son buluyor. Anonymous’un oprerasyonu için twitter’da da ‘OpArmGenocide’ adı ile hesap açıldı.

İlk saldırı gerçekleşti mi?
ABD’de yayımlanan ‘Armenian Weekly’ haftalık gazetesi, 27 Ocak’ta kısa bir süreliğine Türkiye Dışişleri Bakanlığı’nın internet sitesine erişiminin engellendiğini yazdı. Gazete, resmi olarak doğrulanamasa da bazı kaynaklara göre bunun Anonymous saldırısı olduğunu belirtti. Dünyanın dört bir yanında üyeleri bulunan Anonymous’un lideri ve hiyerarşik bir düzeni bulunmuyor, grup üyeleri hücreler şeklinde örgütleniyor. Anonymous daha önce de izlenim sitesinin sansürlenmesi ve internet filtreleme uygulaması nedeniyle Türkiye’nin resmi sitelerine saldırılar düzenlemişti.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anonymoustan, oykırım, tehdidi, türkiyeye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Anonymous Türkiye'yi tehdit etti PassioN Haber Arşivi 0 04 Şubat 2012 16:25
Anonymous FBI da hackledi! DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 5 04 Şubat 2012 06:41
Füze kalkanına karşı soykırım tehdidi Feronia Haber Arşivi 0 24 Ekim 2010 10:37