IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Nisan 2012, 15:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tasit.Com'dan Dev Adımlar.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Son yatırımında bir çok önemli ismi yatırımcıları arasına katan Tasit.com, sanırım şimdiye kadarki en önemli büyüme adımını atıyor. İçerik/servis paylaşım modeliyle web siteleriyle işbirliğine gidiyor.
Tasit.com, otomobil/taşıt özelindeki tematik sitelerin yanısıra çeşitli haber siteleri ile kategori özelinde arama hizmeti vermeye başlamış. Tasit.com’un kurucusu Birol Kabakoğlu, yapılan anlaşmalarla ilgili olarak araba.aksam.com.tr, araba.samanyoluhaber.com gibi önemli bir örnekler paylaşıyor ama önceki akşam yayına giren tasit.tr.msn.com da Tasit.com’un yeni iş ortakları arasında bulunuyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

MSN.com’u özellikle belirtmemin sebebi, bilindiği üzere, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen sitelerinden biri durumunda olması. ComScore Şubat ayı raporuna göre 12. sırada yer alan MSN.com.tr, 10 milyondan fazla tekil ziyaretçi çekiyor ve Türk internet kullanıcılarının neredeyse yarısına ulaşıyor.
Birol Kabakoğlu’ndan aldığımız bilgiye göre bu işbirliği Tasit.com’a ilan girenler için faydalı olduğu kadar, söz konusu siteler için de ciddi bir trafik sağlıyor. Kategori özelinde aldığı aylık trafiği bu işbirliği ile bir günde almayı başaran siteler olmuş.
Şu an için toplamda 11 iş ortağı olan ve yeni başvuru almaya devam eden Tasit.com, bu iş ortaklığı programı için 4 kişilik yazılımcı ekibi ayırmış ve 3. çeyrekte en az 50 iş ortağına ulaşmak gibi önemli bir hedefi önüne koymuş.
Tasit.com’un ilk yatırımcıları arasında yer alan Çağlar Erol da Enuygun.com için benzer bir çalışmayı Gazetevatan.com ile yapmıştı. Enuygun bu işbirliklerini şu anda ‘widget’lar ile devam ettiriyor ama internetteki ikinci el otomobil pazarına baktığımızda Tasit.com’un bu ortaklıkları daha uzun soluklu yürütmesi mantıklı ve mümkün görünüyor.
Tasit.com Facebook ve iPhone uygulaması ile de bu alandaki önemli oyunculara karşı pazar payını artırmaya çalışıyor. Çok sayıdaki yatırımcısını ne kadar karlı çıkaracağını önümüzdeki dönemde göreceğiz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adımlar, dev, tasitcomdan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Stres ile Mücadelede Adımlar Sır Ruh Sağlığı 0 28 Ekim 2010 21:43
Şizofren günlükleri ( Adımlar) Lucifer Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 28 Ekim 2010 02:07