IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2012, 20:42   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yavaş olan kaybediyor!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Riverbed'in araştırmasına göre, tüketicilerin yüzde 61’inin web sitesinin yavaş çalışmasından dolayı, marka hakkında olumsuz bir düşünceye kapıldığının altını çiziyor.

Performans şirketi Riverbed Technology’nin resmi tatil alışverişi alışkanlıklarını inceleyen yeni araştırması, Avrupalıların yüzde 45’inin bu yeni yıl döneminde online alışveriş için geçen yıla göre daha çok zaman harcamayı planladığını gösterdi.
Katılımcıların yüzde 61’i yeni yıl alışverişi dönemi yoğunluğunda siteleri iyi işlemeyen perakendecilere yönelik olumsuz bir marka algısı geliştirdiğini kabul ederken, araştırma bazı perakendecilerin talepteki büyük artışla baş etmeye hazır oluşu konusunda da sorular ortaya attı. Katılımcıların yüzde 69’unun yavaş ya da yüklenmesi uzun süren web sitelerinde ödeme yaparken rahat hissetmediğini belirtmesi de web sitesinin işleyişinin önemini gösterdi.
Riverbed için OnePoll araştırma grubunun yürüttüğü araştırmada, Fransa, Almanya ve İngiltere’den 2 bin 700 kişiye bu yılki yeni yıl hediyelerini nasıl almayı planladıkları soruldu. Avrupalıların yarısından fazlasının (yüzde 55) artık mağazaya gitmek yerine online alışveriş yapmayı tercih ettiği görüldü. Araştırma, aynı zamanda Avrupalıların yeni yıl alışverişi dönemi yaklaşırken her gün online alışveriş için ortalama 42 dakika harcadığını gösterdi.
Riverbed Stingray İş Birimi, Ürünler ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Apurva Dave şöyle konuşuyor: “Araştırma sonuçlarının gösterdiği yeni yıl alışverişi trafiğindeki beklenen artış, perakendecileri savunmasız bırakabilir. Perakendecilerin müşterileri için daha iyi bir web sitesi performansı sağlama mücadelesi hala devam ediyor. Müşteri faaliyeti ne kadar dinamik ve çeşitli olursa olsun, perakendeciler müşteri taleplerine her web sitesi ziyaretini hızlı, güvenilir ve güvenli hale getirerek cevap vermeli.”


Teknoloji.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kaybediyor, olan, yavaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık