IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2013, 17:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sarıgül CHP'ye döndü




Yeniden CHP üyesi olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül parti üyelik kartını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı.



Ankara'da düzenlenen törene binlerce kişi katıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Mustafa Sarıgül, platforma el ele geldi. Kısa bir konuşma yapan Sarıgül, ''İstanbul'un anahtarını getireceğiz'' dedi. Kılıçdaroğlu, Türkiye Değişim Hareketi'nin üyelerini CHP'ye davet etti. Bu arada tören sırasında sahnede talihsiz bir olay da yaşandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin sahneye çıkarken yere düştü

Sarıgül’e parti üyelik kartı, CHP Genel Merkezi önünde düzenlenen törenle verildi. CHP Genel Merkezi’ndeki programda Sarıgül’e Türkiye Değişim Hareketi’ne (TDH) mensup destekçileri de eşlik etti.
Sarıgül, CHP önünde bekleyen kalabalıkla ilgili olarak ''TDH hareketi olarak 40 bin kişi örgütlü olarak buraya geldik. Ankara'dan gelecek CHP'li kardeşlerimiz hariç'' dedi.
Ankara'da CHP Genel Merkezi önünde binlerce kişilik kalabalık bir grup Sarıgül'e kartının verildiği töreni izledi.
Organizasyonla ilgili herşeyin kusursuz olması gerektiğini hatırlatan Sarıgül, otobüsle Genel Merkez'e gitti.
Sarıgül, Genel Merkez'e yaklaştığında 'Ölesiye özledim seni' ve Genel Merkez'e ulaştığında ise 'Gücüne güç katmaya geldik' çalındı.
KILIÇDAROĞLU VE SARIGÜL ELE ELE GELDİ
Sahneye CHP lideri ve Sarıgül ele ele geldi.
ADNAN KESKİN SAHNEYE ÇIKTIĞI SIRADA DÜŞTÜ
Tören sırasında ise talihsiz bir olay yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül ve parti yöneticilerinin sahneye çıktığı sırada CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin yere düştü. Kemal Kılıçdaroğlu ile el ele tutuşan Keskin, merdivenlerden çıktığı sırada ayağı takılarak sahnede düştü. Keskin Kılıçdaroğlu ve sahnedekilerin yardımıyla ayağa kalktı.
''BAŞI AÇIK OLAN DA KAPALI OLAN DA BİZİM''
Sarıgül kartını almadan önce yalnızca 4 dakika konuştu.
Sarıgül kısa konuşmasında şunları söyledi:
Barış için özgürlük için demokrasi için Türkiye’mizin her noktasında İstanbullumuzdan bu güzel günü onurlandıran şereflendiren bütün yurttaşlarımı hiçbir siyasi parti gözetmeden Genel Başkanımızı Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte saygıyla sevgiyle selamlıyorum.
Bu büyük demokratik buluşmaya hoşgeldiniz.
Gün birlik günü gün el ele kol kola omuz omuza olma günü…
Bu önemli ayda bu muharrem ayında rabbim bizi burada buluşturdu. Tutmuş olduğunuz oruçları Allah’ın makbul eylesin. Genel Başkanımızı Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte diyoruz ki Ramazan ayı da bizi muharrem ayı da bizim. Başı açık olan kardeşimiz de bizim başı kapalı olan da bizi.
''İSTANBUL'UN ANAHTARINI GETİRECEĞİZ''
Genel Başkanımızın olduğu yerde bizim fazla konuşmamamız doğru değil.
Artık muhalefetteki son günlerimizi. İstanbul’un anahtarını genel Başkan’a getireceğim.
Yolunuz açık olsun Allah’ım hepimizi korusun ışığınız bol olsun.
SARIGÜL'E PARTİ ÜYELİK KARTI VERİLDİ
Sonra CHP lideri, Sarıgül'e parti kartını verdi.Sarıgül kartını aldıktan sonra sahneden indi.
KILIÇDAROĞLU'NDAN TDH'LİLERE CHP'YE KATILIN ÇAĞRISI
Sarıgül'ün ardından Kılıçdaroğlu bir konuşma yaptı.
CHP Genel Başkanı konuşmasında şunları söyledi:
Bir şeyden emin olmanızı istiyorum. Tek amacımızı var halkın çıkarlarına odaklanmak ve halkın haklarını korumak.
Sizi söylediğiniz gibi el ele kol kola omuz omuza yürek yüreğe iktidara yürüyeceğiz.
Biz siyaseti halka adanmışlık olarak biliriz. Biz siyaseti cebimizi doldurmak için değil halkın zenginliği için yaparız.
Biz siyaseti onurlu Türkiye’ye yüceltmek için yaparız. Biz siyaseti kadın erkek eşitliği için yaparız. Biz siyaseti Türkiye’nin bayrağını uluslararası arenada onurla dalgalandırmak için yaparız.
Türkiye Değişim Hareketi’nin yiğit insanları sizi Cumhuriyet Halk Partisi’nde görmek. Beraber olmak el ele omuz omuza olmak bu mücadeleye katkı vermek için Ankara’ya geldiniz beraber omduk beraber olacağız beraber yürüyeceğiz.
Türkiye zor bir süreçten geçiyor, her sabah gazeteleri yurttaşlarımız kaygıyla ellerine alıyor. İşsizlik var yoksulluk var yolsuzluk var.
Bizlere düşen görev Türkiye’yi aydınlığa çıkarmak. Bunun yolu beraber olmaktan geçiyor.
CHP'DE ÇOK BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER OLDU
Türkiye Değişim Hareketi’nin Ankara gelişi, beraber oluşumuz halka bir umut verecektir. Siyaset umut üzerinden yapılır. Ayrılığa gayrılığa yer yok.
CHP’de çok büyük değişikler oldu.
1- Eskiden genel başkan seçilirken herkesin genel başkanın önünde imza atması gerekiyordu.
2- Yüzde 33 cinsiyet kotası getirdi. Kadın kardeşlerimiz daha fazla siyasete girecek dedim
3- Yüzde 10 gençlik kotası getirdik. Siyasette gençlerin önünü açmak zorundayız.
4- Diyorlardı ki siz Sivas’ın ötesine geçemiyorsunuz, bugün CHP değil doğu ABD’den Çin’e kadar her tarafa gidiyor.
CHP'Lİ OLMAK KOLAY DEĞİL
Siyaseti artık halk için yapacağız halkın çıkarları için yapacağız. Küçük olsun benim olsun dönemi bitmiştir.. Büyük olsun Türkiye’nin olsun.
CHP’li olmak kolay değildir. CHP’li olmak kul hakkı yememektir. CHP’li olmak demek kadın erkek eşitliğine inanmaktır, halk için çalışmak demektir. Haremilerin iktidarına karşı savaş vermek demektir.
CHP’li olmak demek bu ülkede bir tek çocuğun bir akşam yatağa aç girmemesini istemek demektir. Özel yaşama saygı duymak, adam gibi adam olmak demektir.
CHP’li olmak her bireyin ben Mustafa Kemal’in demektir. Türkiye Değişim Hareketi, değişim mi yapmak istiyorsunuz,. İşte de CHP burada. Özellikle gençlere sesleniyorum gelin değişimi beraber yapalım. Kişisel hesaplar peşinde olmayacağız, küçük hesaplarla bölünmeyeceğiz.
Bütün kadın kardeşlerime sesleniyorum, AKP’ye oy vermiş kadın kardeşlerime sesleniyorum gelin size seçme ve seçilme hareketini veren CHP’ye oy verin.
GEZİ'DEKİ GENÇLER TARİH YAZDI
Türkiye için güzel bir gün. Umudumuzu yedine yeşertmenin günüdür. Birlikte olmanın günüdür. Beraber mücadele vermenin günüdür. Bunu yaptığımız zaman Türkiye’yi çağdaş uygarlığa ulaştıracağız.
Hedef örgütlü toplum olmak, örgütlenmek. Bir şey daha söyleyelim. Gençler umudumuz olan gençler, Gezi olaylarıyla olağanüstü bir gelişmenin altına imza attınız.
O gençler bir tarih yazdılar. O gençler özgürlük ve demokrasi söyleminin bütün dünyayı haykırdılar. Bir kişi hariç. Sesimiz dünyaya meydan okumaksa sesimiz öyle çıkacaktır. Birisin lütfettiği kadarını değil hakkımız olanı istiyoruz diyor o gençler. Onlara şunu söylüyorum: Korkmayın çekinmeyin. Artık daha güzle bir CHP var. Türkiye Değişim Hareketi CHP ile birlikte.
İSTANBUL AYAĞA KALKACAK
İstanbul’u siz çok iyi biliyorsunuz. Sultanahmet’i bile ranta kurban ettiler. İstanbul’u yeniden yağa kaldırmak, İstanbul’u saygın bir dünya markası haline getirmek, bunu yapacak olan biziz. Bunu biz sağlayacağız.
Göreceksiniz İstanbul ayağa kalkacak. Eski görkemli günlerine kavuşacak, insanlar 2,5 saatini trafikte kaybetmeyecek.
Biz cebimizi değil kentimizi düşünüyoruz. Otoriter bir yapının adım adım geldiğini biliyoruz. Sadece biz farkında değiliz bunun. Bütün dünya biliyor. Kim yaptı bunu Gezi’deki gençler yaptı bunu. Gençlerin ve kadınların olduğu bir CHP Türkiye’nin güvencesidir.

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
chpye, döndü, sarıgül


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık