IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yaSmin

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2014, 19:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkcell Mobil Dünya Kongresi’nde





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Turkcell, dünyanın en büyük mobil teknoloji organizasyonu GSMA Mobil Dünya Kongresi’ne bu yıl kapsamlı bir gündem ve geniş bir stant alanıyla katılıyor.Turkcell, dünyanın en büyük mobil teknoloji organizasyonu GSMA 2014 Mobil Dünya Kongresi'nde hayata geçirdiği projeler, seminer konuklukları ve geniş stant alanıyla Türkiye'yi temsil edecek. Geçen sene 200 ülkeden 72 bin profesyonelin katıldığı etkinliğe, Turkcell bu sene geniş bir yönetici kadrosuyla katılıyor. Bunun yanı sıra başarılı iş ortaklarını da bu müthiş ortamı deneyimlemesi için götürüyor. Mobil iletişim sektörüne dair yeni ufukları, gerek konferanslar gerek yeni ürün sergileriyle masaya yatıracak etkinliğin bu seneki teması "Bir sonraki teknolojiyi yaratmak".


SÜREYYA CİLİV: "BİZİM İÇİN ÖZEL BİR YIL"

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, "Mobil Dünya Kongresi, Türkiye'nin lider teknoloji ve iletişim şirketi olarak bizi heyecanlandıran etkinliklerden biri. Her sene mutlaka katıldığımız, mobil dünyanın önde gelen şirketleriyle bir araya gelerek sektörün geleceğini konuştuğumuz ufuk açan bir etkinlik… GSMA 2014 bizim için biraz daha özel, çünkü etkinlikte pek çok farklı kulvarda Türkiye'yi ve sektöründe Avrupa'nın iki senedir en hızlı büyüyen şirketi olan Turkcell'i temsil ediyoruz. Konferans ve workshop'larda konukluklarımız, ödül organizasyonunda ise 3 dalda finalistliğimiz bulunuyor. Bu yıl oldukça geniş ve kapsamlı bir standa sahibiz. Ayrıca bir ilk olarak başarılı iş ortaklarımızı da stantlarımızda ağırlıyor, bu müthiş etkinliği onlarla paylaşıyoruz" dedi.


KORAY ÖZTÜRKLER, MOBİL TEKNOLOJİLERİN SOSYAL ETKİLERİNİ ANLATACAK

GSMA 2014'ün programı oldukça yoğun. Facebook'un kurucusu Mark Zuckenberg, IBM'in CEO'su Virginia Rometty ve WhatsApp'in kurucusu Jan Koum'un ana konuşmacılar olarak yer aldığı oturumların yanı sıra pek çok seminer ve workshop da gerçekleşecek. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, kongrenin ilk gününde Telefonica ve Etisalat yöneticilerinin de yer alacağı "Mobilin Sosyal Dönüşüme Etkisi" başlıklı panelde konuşmacı olacak. Öztürkler, Turkcell'in farklı segmentlerde mobil iletişim teknolojileri sayesinde insanların hayatlarında nasıl fark yarattığını örneklerle anlatacak. Dar gelirli, girişimci kadınlara mikrokredi sağlamak üzere hayata geçirilen Ekonomiye Kadın Gücü, görme engelli abonelere sunulan Hayal Ortağım Servisi ve yerli mobil yazılım seferberliği Geleceği Yazanlar gibi projeleri dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarla paylaşacak.


TURKCELL İŞ SÜREKLİLİĞİ PROGRAMI DÜNYAYA ÖRNEK OLDU

Turkcell'in 1999 yılından beri sürekli geliştirerek sürdürdüğü İş Sürekliliği Yönetimi çalışmaları, geçtiğimiz yıl GSMA yetkilileri tarafından incelendi ve bu yıl Mobil Dünya Kongresi'nde tüm dünyaya örnek olarak sunulmasına karar verildi. Turkcell'in her türlü faaliyetinin, iletişim altyapısının, şebekesinin, normal operasyonun devamını engelleyen olağanüstü olayların sonrasında, bunların en kısa zamanda normal işleyişine dönebilmesini sağlamak üzere sürdürülen Turkcell Grup İş Sürekliliği Yönetimi'ni, program yöneticisi Tamer Demir, 26 Şubat'ta gerçekleşecek "Afete Hazırlıklı Olma" başlıklı oturumda katılımcılara anlatacak.


TURKCELL İŞ ORTAKLARI DA BARSELONA'DA

Türkiye'nin en köklü iş ekosistemlerinden olan Turkcell Partner Network, bünyesindeki iş ortakları ile bu sene ilk kez Mobil Dünya Kongresi'nde bir stantla yer alacak. İş ortaklığı ekosisteminde her ölçekten 200'ü aşkın şirketi barındıran Turkcell, bu şirketlerden 8'i ile (4Play, Aerodeon, Arvento, Başarı Mobile, FIT, Mobiltim, ODC, Paybyme) kongrede yer alarak Türkiye'deki beyin gücü ve yenilikçi servisleri yurt dışına tanıtacak ve farklı pazarlara açılmak isteyen iş ortaklarına destek verecek.


3 DALDA LİDERLERLE YARIŞIYOR

Turkcell, Kongre kapsamında gerçekleşen ve mobil iletişim dünyasının liderlerini belirleyen 2014 Global Mobil Ödülleri'nde üç dalda Türkiye'yi temsil ediyor. Turkcell , Akıllı Harita çözümü En İyi Kurumsal Mobil Servis, SMS+ servisi ile Network Tabanlı En İyi Çözüm dallarında, Hayal Ortağım ile de Toplumsal & Ekonomik Gelişme kategorisinde dünyadaki rakipleriyle yarışacak. Finale kalma başarısını gösterenler arasından en iyiler, 25 Şubat 2014 tarihinde GSMA'de düzenlenecek törenle ödüllendirilecek.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dünya, kongresi’nde, mobil, turkcell


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tucuman Kongresi efLatun Tarih 0 01 Haziran 2012 21:25
Balıkesir Kongresi YapraK Tarih 0 04 Ocak 2010 20:34