IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Kasım 2014, 09:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Reklam İstemeyen, Google'a Para Verecek!




İnternetin olduğu her cihazda olan ve her cihazda da reklam gösteren Google, reklam görmek istemeyen kullanıcılar için yeni bir çalışma başlattı. Böylece para veren reklam görmeyecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İnternet = Google olduğu günümüzde; video izlerken YouTube üzerinden, girdiğimiz WEB sitelerine AdSense üzerinden, mobil uygulamalarda da AdMob ile bizlere reklam gösteren Google, kısaca pek çok yerden bizlere reklam gösteriyor.

GMail ve Chrome başta olmak üzere pek çok kaynaktan bizim ilgilendiğimiz dataları alan ve ilgi yönlerine göre reklam gösteren Google, gelirlerinin çoğunu reklam üzerinden kazanıyor. Ayrıca kurulan sistemde sadece Google değil, içerik geliştiriciler de Google'dan para kazanıyorlar.

Google, gelirlerinin önemli bir kısmını oluşturan dijital reklam yayıncılığı noktasında önemli bir karar alma aşamasında. Şimdilik beta olarak başlattığı uygulamada, kısaca Google'a para verenler reklam görmeyecekler.

Google Contributer hizmeti denenmeye başladı

Google Contributer adıyla başlayan ve şimdilik deneme aşamasında olan yeni hizmet, kullanıcıların Google'a ödeme yapmaları durumunda reklam görmemelerini amaçlıyor.

Google'a göre yeni hizmetin amacı, hem içerik oluşturucular ve geliştiriciler için yeni bir kazanç modeli oluşturmak hem de kullanıcıların reklamlardan sıkılmamasını sağlamak.

Google Contributer ile geliştiriciler ve site sahiplerinin katılımıyla büyüyecek bir yapıya sahip olacak. Aylık 1 - 3 Dolar arası bir ödeme yapıp, reklam görmeyeceksiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kişilerin ödediği paradan, girilen tüm siteler kendilerine düşen payı da alacaklar. Bu da yeni bir kazanç modeli olacak.

10 yayıncı Google Contributer'e katıldı

Mashable, Science Daily, The Onion, WikiHow, Imgur, Urban Dictionary başta olmak üzere 10 yayıncının katıldığı ve deneme aşamasında olan Google Contributer, kullanıcılardan yoğun ilgi görürse yayılarak kullanım oranlarını artıracak.

Tabi burada reklam engelleme yazılımlarının zaten piyasada olduğunu da hatırlatmak gerekiyor. Google'a ödeme yapmadan zaten pek çok kullanıcı reklam görmemeyi sağlıyor.

Fakat şunu da belirtmekte fayda var. Özgün içerik üreten sitelerin de reklam gelirlerine de ihtiyaç var. Google, bu çözümle beraber orta yolu bulacak gibi gözüküyor. Hem kendi payını alacak, hem kullanıcılara reklam gösterilmeyecek, hem de siteler kazanacak. Tabi burada siteler ne kadar kazanacak zaman gösterecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
googlea, para, reklam, verecek, İstemeyen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yllix Reklam Nedir ? Yllix Reklam ile İnternetten Para Kazanmak duhan05 İnternetten Para Kazanma Yolları 0 27 Nisan 2013 18:04
Google Adwords Reklam Kapmanya 150 TL Bakiyeli Google Reklam 100 TL !!! İnternetReklam Google Adwords 2 22 Aralık 2009 14:44
Reklam İzleyerek Para Kazanın (Reklam.tv) erdal2007 İnternetten Para Kazanma Yolları 2 13 Ekim 2009 00:27