IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2016, 12:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (-1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Allen Adham, Blizzard'a geri dondu, ipleri tekrar eline aldı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu yıl icerisinde Blizzard ile alakalı bir cok uzucu haber yapmış ve aralarında Chris Metzen, Craig Amai ve Rob Pardo gibi isimlerin de aralarında bulunduğu bazı isimler bildiğiniz gibi şirketten ayrıldığını soylemiştik. En cok World of Warcraft kanatından darbe yiyen Blizzard ise bazı planlarını askıya almış ve yeni ekip uyeleri bulma arayışına girmişti. Ayrıca şirketten ayrılan bazı kişilerin Blizzard'a rakip olabilecek ayrı bir şirket de kurması tabii ki akıllara acaba şimdi ne olacak sorusunu getirmişti. Bir suredir bu konuda sessizliğe burunen şirket sonunda bombayı patlattı. Zira şirketten yapılan acıklamaya gore şirketin 3 kurucusundan birisi ve World of Warcraft'ın babası olan Allen Adham'ın tekrar şirkete geri donduğu ve ipleri eline aldığı soylendi. Bildiğiniz gibi Allen Adham, universiteden yakın sınıf arkadaşları Michael Morhaime ve Frank Pearce ile beraber eğitimlerini tamamladıktan sonra Blizzard'ı kurmuş ve World of Warcraft'ı oluşturan ekibin liderliğini ustlenmişti.



Adeta oyunu tek başına tasarlayan ve bugunlere getiren Allen, şirketteki gorevini bittiğini ve emekliye ayrılacağını soyleyerek 2004 yılında şirketten ayrılmıştı. Ancak gorunen o ki unlu kurucu tam 12-13 yıl aradan sonra şirketine geri donmek istemiş. World of Warcraft'ın unlu oyun yonetmeni Tom Chilton henuz tam olarak ne olduğu bilinmeyen farklı bir projeye gecmiş ve haliyle WoW iyice yetim kalmıştı. Ancak tekrar goreve gelen Allen Adham, World of Warcraft'ın başına gecerek oyun ile alakalı askıya alınan planları da hemen tekrar gun yuzune cıkarmış. Eee bir baba, evladının yetim kalarak kotu gunler gecirmesini ister mi? Ayrıca cıkan soylentilere gore unlu kurucu sadece WoW ile ilgilenmeyecekmiş. Soylentilere gore Allen butun evlatlarının başına gecmiş.

Yani bu demek oluyor ki unlu kurucu, StarCraft, Diablo ve World of Warcraft'ın başına gecmiş. Ayrıca yine cıkan soylentilere gore Blizzard'ın ustunde calıştığı farklı projelerde de yonetimi Allen Adham almış. Umarız bu gelişme hem bizler hem de Blizzard icin iyi olur.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık