IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2017, 17:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Paykasa




PAYKASA


PAYKASA NEDİR?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Paykasa, online alışveriş sitelerinde ödeme yöntemi olarak kullanılan bir ön ödemeli kart sistemidir. Alışveriş sitelerinde güvenli bir şekilde ödeme yapılmasını sağlar. Dünya genelinde bir çok site ödeme yöntemi olarak paykasayı kabul etmektedir.

Tek kullanımlık olması nedeni ile ileride habersiz para çekilmesi, içerisinde yüklü bakiye bulunmaması ve bilgilerin ele geçirilmesi *durumunda *kullanılamayacak olması nedeniyle en güvenilir ön ödemeli online ödeme yöntemidir. Bu nedenle dünya genelinde en yaygın kullanılan online ödeme yöntemidir.

İngiltere tabanlı olan paykasa bir çok ülkede yaygın şekilde kullanılmaktadır. Teknolojinin gelişmesi dolandırıcılık konusunda da mağduriyetleri ortaya çıkarmıştır. Kredi kartı bilgilerinin kopyalanması en çok online alışverişlerde yaşanmaktadır. Bu durumun önüne geçmek için paykasa kart sistemi geliştirilmiştir. Online alışveriş yaparken sizde güvenliğinizi ön planda tutmak için paykasa kart ödeme yöntemini tercih etmelisiniz.

Paykasa fiyatarı tüm bayilerde farklılık göstermektedir. PaykasaAlSat.com olarak biz, siz değerli müşterilerimize en düşük kur oranları ile en düşük fiyatlara hizmet sunmaktayız. En ucuz paykasa konusunda en kaliteli hizmeti üstelik 7 / 24 biz sunmaktayız. Paykasa al ve paykasa bozdur sloganımız ile hem paykasa alımın hem de paykasa bozdurma konusunda sizlere profesyonel hizmet sunmaktayız.

PaykasaAlSat.com olarak en ucuz paykasa fiyatları ile sizlere 7 / 24 hizmet sunmaktayız.

Paykasa Nedir ?
Paykasa, güvenli online alışveriş için geliştirilmiş bir ödeme yöntemidir. Dileğiniz bakiyeye sahip paykasa kart satın alabilir ve bu bakiyenizi yapacağınız online alışverişlerde kullanabilirsiniz.

Paykasa Nerelerde Kullanılır ?
Dünya genelinde bir çok e-ticaret sitesi paykasa ödeme yöntemini kabul etmektedir. Paykasanın yaygınlaşmasıyla doğru orantılı e-ticaret siteleri paykasa ödeme yöntemini sistemlerine eklemektedir.

Paykasa Nasıl Kullanılır ?
Alışveriş yapacağınız e-ticaret sitesinin ödeme sayfasında ödeme yöntemini paykasa olarak seçerek kullanabilirsiniz. Bu ödeme yöntemini seçtiğinizde karşınıza çıkan alana sahip olduğunuz 19 haneli paykasa kart numarınızı girerek ödeme işleminizi yapabilirsiniz.

Paykasa Güvenli Mi ?
Yapacağınız alışverişlerde paykasa ödeme yöntemini kullanırsanız hiç bir şekilde kişisel bilgilerinizi paylaşmanıza gerek kalmaz. Ayrıca paykasa kartları tek kullanımlık oldukları için çalınması ve ya içerisinde var olan bakiyenin ileride kullanılması gibi bir sorun bulunmamaktadır.


Konu AngeL tarafından (31 Ocak 2017 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Linkler kaldırıldı.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık