IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2017, 08:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Markafoni kapanıyor!




2008 yılından beri hizmet veren Markafoni, kapılarını kapatıyor. Olayı internet sitesi üzerinden duyuran Markafoni neden kapanıyor? Peki, siparişler ne olacak?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ülkemizde 2008 yılından bir faaliyet gösteren Markafoni, 30 Haziran 2017'de kapanıyor. Durumu müşterilerine web sitesi üzerinde yaptığı bir açıklama ile belirten Markafoni, olayın detaylarına ise değinmedi.

Online alışveriş sitesi kapanıyor

Uzun yıllardır giyim, aksesuar, kozmetik ve ev tekstili alanlarında hizmet sunan Markafoni, kendi internet sitesi üzeride yaptığı açıklama ile 30 Haziran 2017 tarihinde kapanacağını ve artık hizmet vermeyeceğini belirtti.

Kapanışının bir ay öncesinde haberi veren Markafoni, yaptığı açıklamada süregelen siparişlerin ve yeni verilecek siparişlerin belirlenen kapanış tarihine kadar geçerli olacağını da belirtti.

Sitenin yapmış olduğu açıklama metnini ise aşağıda paylaşıyoruz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Açıklamanın ardından Markafoni'nin kurucularından Sina Afra da bir basın bildirisi paylaştı:

"Merhaba, Kurucuları arasında yer aldığım Markafoni'nin, faaliyetlerine son vereceğini duyurduğu andan itibaren başta basın sektöründen olmak üzerek pek çok dostumdan görüş talebi aldım. Bu konuda bir bilgi kirliliği bulunduğunu gördüğüm için kısa bir açıklama yapmak istedim.

Markafoni'yi 2008 yılında ortaklarım Tolga Tatari ve Ahmet Emre Sarı ile birlikte kurduk. Türkiye'de e-ticaret alanındaki standartları belirleyen ve bizler için halen çok büyük gurur vesilesi olan bir başarıya imza attık.

Dünyanın önde gelen internet ve medya şirketlerinden Naspers (MIH Allegro), 2011 yılında Markafoni Grubu'nun çoğunluk hissesini satın aldı. Anlaşma kapsamında, anlaşmanın üçüncü yılının sonunda kurucu ortaklar ve Naspers arasında hisse devrinin yapılması öngörülüyordu. 2011-2014 yılları arasında Markafoni'nin cirosu 4 kat büyüdü.

Markafoni'nin kurucu ortakları olarak, 2014 yılında geri kalan hisselerimizin tamamını Naspers'a sattık ve şirketten tamamen ayrıldık. Dolayısıyla 2014'ten bu yana Markafoni ve yönetimiyle ilgili herhangi bir görevim, yetkim ve tasarrufum olmadı.

Markafoni'nin faaliyetlerinin sona ermesinden üzüntü duymakla birlikte, bu kararın sebeplerine ilişkin soruların doğru adresi olmadığımı bu bağlamda hatırlatmak istedim."

Kaynak: Shiftdelete

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alışveriş, kapanıyor, markafoni, online, sitési


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Markafoni’den ‘Harikulade’ Ürün Satışı: Dışı Nike, İçi Adidas Ayakkabı Dream İnternet Dünyasından Haberler 1 28 Ocak 2017 09:32
Markafoni'den Yeni Bir Girişim System Bilim Dünyasından Son Haberler 0 01 Aralık 2011 15:49